Gratisbio.se

BAAAJS

Baaaaajs...Kan knappt uppdatera för min datorsladd ha gått sönder på min bärbara data.Jag sitter nu på min gamla dator men internet slutar fungera HELA TIDEN på den här data..!!!Ska fixa en ny sladd såfort som möjligt så ja kan ha min data.

Har även typ feber och sen har jag min öroninflammation med,men men de ja ville påpeka var att jag kanske inte uppdaterar på nån dag.Men HÅLL UT.I will BE BACK!

and party and party

6 snygga Partyklänningar från Nelly.com



Leopard Bandeau Dress SEK 559, Rare Fashion - NELLY.COM One Shoulder Shiny SEK 479, Rare Fashion - NELLY.COM Sequin Mesh Dress SEK 559, Rare Fashion - NELLY.COM One Shoulder Mesh SEK 329, Rare Fashion - NELLY.COM Strip Bandeau SEK 479, Rare Fashion - NELLY.COM Bow Babydoll SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

ruuuliga cam bilder ^^

Jag har en inbyggd cam på datan som kan ta jätte roliga bilder, man kan välja olika "stilar" eller vad man ska säg som man kan ta kort med. Hahaha kolla in dom här.Snygging va!!!??








tjingeling

Kom precis hen från skolan och är lite små trött.Hadde jympa sista lektionen och vi spelade pingis eller vara heter ^^ Jag SUGER på pingis, aja försökte ialf och de är väll de som räknas rigth?

Nu tittar jag på Tyra Banks show och chillar lite.Sen ska ja nog dra och träna med älsklingen, får se hur jag gör eftersom jag har öroninflammation.¨

Men men nu ska jag gå och frossa i Extra och Örondroppar!! Najs....



snabb update

Hahah sitter i datasalen och skriver engelska-arbete ^^ slutar snart sen idrott.Skriver när jag kommer hem.

BTW, den här outfiten är riktigt snygg ;D



Bildkälla:Google.se

sad....just sad


ovanliga frillor

Jag e sugen på att byta frisyr, kanske ska sattsa på nån utav dom här frillorna. Haha fatta tungt de skulle vara att bära dedär på huvudet!




presenter sitter aldrig fel ;D

Igår fick ja lite presenter i efterskott.

♣ Presentkort på Makeupstore på 500 kr, av min syrra.
♥ Halsband av pappas tjej, ett kors med en orm runt.
♦ Sen fick jag även 1000 kr av pappa.





i hate being cold

I höst tycker jag ialf att det är snygg med nån mysig päls eller en jacka med lite päls eller kanske lite ull ^^
Men jag använder endast OÄKTA päls.Skulle ALDRIG ha riktig.








awake

Shiiiiet va mkt ja har sovit, men ja sov med älsklingen så det är så mysigt.Nu sitter jag och glor lite på tv och pratar med mamma i telen. Börjar få min öroninflammation tillbaka så hon ska fixa nya örondroppar på apoteket.
Gör så jävla ont med sånt skit...hoppas det inte blir värre.
Älsklingen har åkt hem nu och saknar han redan ;D



im back baby

Kom precis hem från stan.Åt middag med pappa, syrran o pappas tjej.Sen fick ja lite sena födelsedags presenter.Fick 1000 kr och presentkort på Makeupstore, fick även ett jätte fint halsband.
Sen såg vi skit många snygga bilar,det var typ en massa raggarbilar som crusade runt i stan.Så ja ringde in älsklingen och Emil så åkte vi runt och kollade på dom med älsklingens nya kärra ;D En unik volvo 240 med turbo,den går skit fort ;D

BTW, kanske inte uppdaterar mer nu eftersom killen kommer snart och ska sova över.Vi kommer vara rätt så upptagna ;)







and im off

Nu drar jag, kommer hem typ halv 10 :P



middag ikväll

Ska på middag idag med min pappa och min syrra.Vi ska till nån resturang inne i stan, vad den heter kommer jag inte ihåg...Men de är inte så konstigt med mitt jäkla fisk minne ^^. Är nervös för middagen eftersom ja har rätt så svårt att äta ute, ialf sån man som finns där. Sallad går bra och suchi, så ja hoppas dom har suchi där!!Sen ikväll ska älsklingen komma hit och sova här, ska bli nam nam ;D Men nu ska jag snart göra mej i ordning och så inför the middag...damdamdam...hehe.

BTW, kolla den här outfiten!En perfekt höst-outfit,LOVE IT!



what do you think??

VAD TYCKER NI OM SEXLEKSAKER??

HISS/DISS?







tack söta madicken!

Ja blev dagens blogg På http://conler.se/. Tack Madicken! Jag anmäler mej alltid till dagens blogg men nu ere första gången jag blir vinnaren. Fan va sköjj!!!!






old pic

Ja venne vaför men ja gillar den här bilden, dock e den kanske snart 1 år gammal :P



suck

Kom precis hem från Jakan, har vart på bilmöte och streetrace med min bror, emil, peddo och david.
Ja höll på att frysa ihjäl och fryser fortfarande,men har ialf tagit på min brorsan mysiga morgonrock.
Är på piss humör just nu, känner mej besviken och oälskad -.- Pallar inte att säga varför men så ere.Men men de går över som alltid. Nu ska ja kolla lite på tv sen sova typ.


Gräsligt ful cambild...men den bjussar ja på!!!!


pyssla ^^

När ja har tråkigt älskar jag att pyssla, hehe typ som på dagis ^^ Ja håller på att göra en scrapbook eller vare nu heter.Med kärlekstema och bilder på mej och älsklingen och sen på saker vi gort och biobiljetter och sånt ;D







nelly.com

6 snyggingar från http://nelly.com

Zorah Print Dress SEK 2995, Acne - NELLY.COM Jalazy I Am Leggings SEK 349, Pieces - NELLY.COM Fake Fur Coat SEK 2500, Filippa K - NELLY.COM Alexandra Jacket SEK 3999, Muubaa - NELLY.COM Oakland Blouse SEK 299, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM 3301 V Leggings SEK 1399, G-star - NELLY.COM

thx bror

Fick ett spel av min brorsa igår ;D De är ett sånt där spel där man ska lista ut saker och typ göra uppgifter och sånt för att komma framåt i spelet. Så tack!!!

BTW, så heter spelet Secret files Tunguska.Mina webb bilder blir spegelvända såre kan va svårt att läsa.


bästa träningslåten!!!


brb

Ska snart möta älsklingen och kolla på hans nya bil, och åka en runda ;D
Sen ska han hjälpa mej att fixa klart min nya cykel så man kan börja cykla nångång. Drygt att man måste sätta ihop cykeln själv -.- Kan man inte få den färdig monterad hehe. Aja ja ska inte klaga för ja behöver inte göra det :P Men men nu ska jag dra.

Seyy yah pözz

new stuff

Köppte lite nya hårprodukter idag.Använder jätta många olika produkter för mitt hår och ja va tvungen att fylla på lite saker som va slut :D


♣ Bobbys schampoo
♣ Leave in treatment
♣ Balsam inpackning







hair is in the air

Baaaaajs, Jag börjar sakna mitt blonda hår faktiskt.Skulle inte vilja ha sådär vitt-blont igen men nån lite mörkare blond.De dumma är bara att de sliter nått så enormt på håret om jag ska färga det från rött/brunt till blond.Måste första avfärga,bleka och sen färga nån fin färg -.- Håret kommer typ trilla av,så det är inget jag kommer göra men om det inte slet på håret ett piss skulle jag göra det. Fast nu på vintern är det även snyggt med nån mörkare färg. ♣ ♥

















beat

Ska nog klicka hem några av dom här as balla tröjorna från http://www.kandeeshop.se/. Hon ritar motiven till tröjorna helt själv!!! Snacka om begåvad tjej asså.Hon har även en blogg som heter http://kandeedrawings.blogg.se/.







Bildkälla: kandeeshop.se


najs bajs ;>

Ojojoj besöksrekord idag ;D Undrar var alla kom ifrån!!?? Ni får gärna skirva om någon länkat mej eller skrivit något om mej eller liknande för det var ovanligt många fler!!


im leaving

Nu drar ja och tränar med älsklingen sen uppdaterar ja när ja kommit hem!  seyy yah ;D




out of control


nytt i garderoben DEL 3

Har mkt nytt ja glömt visa så tänkte slänga upp lite bilder på de.

Paljett tröja från Nelly.com
Oversized ZipHoddie från Ginatricot
Skorta från Ginatricot







suck -.-

Varför ska allt vara så komplicerat HELA TIDEN!!!??? Har börjat stressa upp mej skit mkt dom senaste dagarna, kan knappt sova eller bara ta det lungt.Tänker på en massa måsten ja måste göra hela tiden och på massa annat skit som stressar upp mej.Och skolan -.- är verkligen inte taggad för skolan det här året för min självkännsla har sjunkit nått så in i bomben mkt och ja känner mej verkligen inte nöjd med mej själv.Gämför mej med precis ALLA i hela skolan och känner mej fett deppad hela tiden.Måndagar och tisdagar är ganska chill för då är vi bara klassen och så, men ja går inte heltid i skolan utan går måndagar och tisdagar sen har ja individuella val 2 gr i veckan som börjar nästa vecka, och det har ja sån jävla ångest för eftersom ingen annan i min klass har det utan jag är själv med en massa andra klasser.Och ja är så jäkla osäker så de blir skit jobbigt att vara själv för det käns som att ALLA kommer typ tycka illa om mej eller tycka jag ser ful ut och stirra på mej..Suck ja måste verkligen träna upp mitt självförtroende och min självkännsla så ja kan börja göra saker utan att det ska kännas jobbigt och utan att få ångest. Men men ja får bita ihop och göra det bästa av saken och hoppas att ja slipper må dåligt HELA TIDEN. Ja vill bara sova tills nästa år typ, eller nja vill gärna vakna upp till julafton och få julklappar ^^





va ska man skriva daaahh!????

Vet verkligen inte va jag ska skriva hehe.Tänkte dra ut på en prommis snart och sen typ plugga lite eller nått.Älsklingen är i uppsala och kolla på nån volvo han ville ha,men jag orkade inte följa med.Sitter och tittar på Biggest loser och ska kolla vas som kommer efter det.

BTW, är inte dom här skorna snygga ;D!!!??
Dom är från HAVE2HAVE.SE


inspiration fall 2010








yummie yummie i got food i my stummie :D

Har precis kommit hem och nu sitter ja här och äter en tidig middag.Köppte en cesarsallad, Men de va SÅ JÄKLA MKT i förpakningen...blir typ 3 middagar, men men de går alltid att spara :) Nu ska ja käka och glo lite på tv.



yippe kajjeej

Förlåt för kass uppdatering -.- Har verkligen INTE vart på humör idag, inte alls.Men men har ialf vart o tränat med älsklingen. Imorgon ere skola igen..pallar inte haha.Har vart i skolan 1 dag och ja har redan tröttnat.Men de är bara att ta sig i kragjäveln och göra de man ska.Nu ska ja glo lite på tv, tvätta av sminket och slappa.

I briiiist på saker att skriva bjussar ja på en rolig cambild ^^





sliten i skiten

Fett sliten ja känner mej asså.Första skoldagen idag och ja kände mej som en död fucking zombie...!Aja men nu eren avklarad ialf.Älsklingen har precis åkt härifrån men vi ska dra till gymmet ikväll sen och träna lite.Nu ska ja bara chilla lite tills ja drar och tränar. Peace out ;D





Mini dilemma

Har ett litet dilemma hehe ^^ Idag gåre 3 filmer på tv och alla börjar 9 men ja vette fan vilken ja vill se ;D

Sagan om ringen (3dje filmen) går på 3an.
No country for old men på 4an.
Tatuerad torso på 5an.





svar på tal

"Har du gort läpp-förstoring eller va det heter,dom ser fylliga ut?"


SVAR:Nepp har inget i mina läppar utan dom är naturliga, och så stora ser dom inte ut tycker ja :D!




inspiration


ohh fuck

Imorgon början skolan igen -.- inte precis så att man längtar,spec inte när de fortfarande är fint väder ute.Palla att då sitta inne i skola.Aja får väll trösta mej med att de är sista året, sen studenten :D Idag ska ja ialf duscha,fixa naglarna, sätta på lite Bus,städa och lite annat smått och gått.Ska försöka att gå och lägga mej i rimlig tid så ja orkar upp imorgon.




inspirerad av http://technicolor.blogg.se/ ! så här e 50 sanningar om mej

1. Jag tycker att Kissies blogg är som baksidan på ett mjölkpaket, full med onödig information men man läser ändå.
2. Jag är mörkrädd.
3. Mina föräldrar är skilda.
4. Jag älskar att sjunga.
5. Utan min pojkvän skulle ja inte vilja leva.
6. Jag tycker att rökare INTE borde få röka på offentliga platser, de vill säga där de finns många som inte röker.
7. Jag har haft sex på skoltoaletten ^^.
8. Jag har svårt att slänga gamla saker.
9. Jag tror på spöken.
10. Jag dricker inte alkohol.
11. Jag har haft sex i skogen, haha.
12. Jag blir lätt sjuk.
13. Jag sjunger i duschen,riktigt högt. 
14. Jag röker inte.
15. Otrohet gör mej så jävla förbannad.
16. Skämtar OFTA om sex.
17. Jag svär skit mycket ^^.
18. Jag har anorexia.
19. Jag är sjukt intresserad av smink.
20. Tycker falska människor är patetiska.
21. Om jag sover med fötterna utanför tecken, får ja kännslan av att nån kommer ta tag i dom.
22. Tycker att alla borde få vara som dom vill, utan att andra ska påpeka det.
23. Jag är avensjuk på sjukt snygga människor.
24. Jag har skurit mej.
25. Jag pratar bäbis språk med min hund.
26. Jag gråter välldigt lätt .
27. Jag har en läderpiska.
28. Jag drömmer ofta att min lillebror blir mördad.
29. Jag gillar att hjälpa andra.
30. Jag har flera sexleksaker.
31. Jag shoppar FÖR mycket.
32. Jag hatar killar som playar.
33. Jag har svårt att sova på nätterna.
34. Jag vill tatuera mig.
35. Jag tycker att alla mördare borde få livstids fängelse, finns ingen förlåtelse när man tar en annas liv.
36. Jag är besatt av att mitt hår ska se bra ut.
37. Jag får ofta känslan av att folk stirrar på mig.
38. Jag skrattar åt typ allt.
39. Jag tycker att bögar är coola som vågar vara sig själva.
40. Jag skulle vilja hoppa fallskärm.
41. Jag skrattar när andra ramlar( på ett roligt sätt ^^).
42. Skönhets ideal borde utrotas, alla är vackra på sitt sätt.
43. Jag gillar muskelbilar.
44. Jag skulle vilja ha tusen önskningar.
45. Ibland är jag riktigt korkad.
46. Jag kommer ofta överäns med alla slags människor.
47. Jag har färgat håret över 100 gr.
48. Jag är ovanligt attraherad av min pojkväns rygg.
49. Jag älskar att dansa, gärna lite mer intimt.
50. Jag är rädd för spindlar.

shoeshopper

Hemma från Kista nu.Köppte faktiskt inte så mkt idag ;D Bara lite strumpbycor och ett par skor från NewYorker!




EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD,I LOVE YOU


KISTA

Tjulululu.
Sorry för sen uppdatering men ja har sovot hur lääänge som helst, vakna för typ en timme sen.Somnade as sent igår eller rättare sagt tidigt imorse -.- Men men nu sitter jag och sminkar mej för att dra iväg till Kista.Hehe känns som att ja ALLTID är i Kista men men.Där ska ja hjälpa älsklingen brorsa att köpa lite kläder sen ska ja kanske shoppa lite stuff till mej själv. Men ja uppdaterar när ja e hemma igen.

Puss på lilltån ^^



camaro

Så vare fredag igen ;D Ikväll blire ialf bilmöte i Jakan!Brukar vara sjukt snygga bilar där, som den här Camaron som är TO DIE FOR!!!




top shop look book


i f**king love easewhite

För några veckor sen köppte ja Easewhite (strong) från Easewhite.se.Och mina tänder har blivit välldigt vita och jag är inte ens klar med alla behandlingar. Visade en bild för nån vecka sen på hur dom ser ut och nu är dom ännu vitare.

Hahah välldig fake-smile bild men endå, titta va vita ;D




rip ;(

Idag avlivades en av mina bästa vänners hund. Tycker så synd om honom, vet hur de skulle kännas om min hund behövde avlivas.Skulle bli så sjukt ledsen eftersom en hund är som en familjemedlem.




tbs

Hej hopp gummisnopp ;D

Sitter och glor på The Tyra Banks Show just nu.Sen ska ja städa och så för mamma kommer hit en stund idag.
Men men idag handlar Tyra Banks Show om folk som har missbildningar och annorlunda sjukdomar. En av dom är en kvinna som heter Mandy som har ben och fötter som vägrar sluta växa :O Asså det ser helt sjukt ut och fatta att leva så, Ursch stackarn.



svar på tal (2 frågor)

Tänkt svara på 2 frågor som ja fått 56789 gr och fick igen igår.

"Har du linser,för du har så cola ögon"?
"Gud va vackra ögon du har, är det linser"?


SVAR:Nej, ja har inte linser ^^Har aldrig använt linser och kommer inte göra men tack för komplimangen :)










"HAR DU HAFT SVART HÅR?"

SVAR:
Japp,ja har haft svart hår.Flera gr :9



im hoomee

Kom precis hem från Kista med älsklingen.Skulle hämta ut en ring ja beställt men självklart så passa inte ring-fan -.- Så ja får fortsätta kolla efter ring.Shoppade även lite små saker ja behövde.Hårspännen,mascara,hårklämma,lösögonfransar och ögonbryns färg.köper alltid Depends färg när ja ska färga brynen eller fransarna.




style by ida-glida

Var inne på H&M-S hemsida och hittade något jätte kul där ;D Man kan välja en "modell" och sen välja bland H&M-S kläder online och styla modellen som man vill, med både kläder,skor, och accessoarer.
Har är 3 stilar som jag gorde,kanske man borde sattsa på styling ;D?!!!











yoeee ;>

Baaajjjss ja vill bi blond igen ^^ Inte vit-blond utan mellan-blond typ. Just nu har jag röd-brunt hår och de gillar jag med men man längtar ALLTID tillbaka till blondt då man färgat hehe ;D Aja, just nu sitter jag här och kollar runt lite på nätet.Idag ere Kista som gäller, måste handla lite new stuff till skolan och sen hämta ut en ring ja beställt på Smycka.



movie

Nu sitter jag och tittar på Supersize VS superskinny och sen kl 9 ska ja kolla på filmen Uptown Girls som börjar går på 3-an.Den är faktiskt ganska bra tycker ja, även om ja sett den många gr.
Sen ska ja nog bara ta de lungt, de e ju inte precis fint väder ute så ut kan man ju inte gå...Eller kan ,kan man ju men man pallar inte.




im done

Nu har jag och pappsen fixat resten av tapeterna och golvet och även små saker som tex fönsterbrädan.
Så nu har vi listerna kvar och lite annat smått sen kan man inreda ;) men nu ser de ut såhär än så länge!



thats nice

Jag ÄLSKAR tjöjor och kavajer med axeldetaljer. Men ibland kan de vara roligare att göra lite mer personliga detaljer så ja tänkte dela med mej av några tips hur du kan fixa egna :P

Köp pärlor på tex panduro eller liknade och så på med vanlig nål och tråd i ett fint mönster.

Köp lösa självhäftande nitar, dödskallar,sstjärnor eller det du vill ha och sätt på dom,fixa och trixa lite tills du tycker de ser bra ut.Nitar kan du tex köpa på Punked shop som ligger inne i stan här i stockholm.

Köp kedjor och antingen så fast med en tjockare tråd eller köp någon slags bros och gör om den lite med dina kedjor.











Godmorgon -.-

Baaaaajs va trött ja är.Gick o la mej ca 3-halv 4 igår och gick upp ca 8 idag för att hjälpa pappa tapetsera klart och fixa golvet och allt sånt.Nu ska jag göra mej en smoothie tror jag, om ja pallar -.- mår lite smått illa av att äta på morgonen faktiskt. Men men så nu ska ja "arbeta" lite och sen uppdaterar jag mer efter det.



mupp

Tjo.Sitter här och kollar på tv ;D Har precis duschat eftersom jag är precis hemkommen från gymmet hehe.Köppte även en cykel, när ja vill ha nått så ska ja hare ;P .Den gick på 4 000 spänn och ser hyfsad ut.Ville först ha en i svart men den fans inte i lagret och så jäkla ivrig som ja är så tog ja en annan färg ist för att få den idag,Så de fick bli en ljuslila.Men men älsklingen ska montera den och allt sånt skit som inte ja e så bra på tihi.


brb

Halloj, nu sitter ja här och sminkar mej.Sen ska jag och älsklingen åka och köpa en cykel till mej och sen ska vi dra och gymma!Uppdaterar när ja e hemma :)

BTW, ja har sagt de förr men säger de igen hehe.Ett tipps på den bästa foundationen och även den som ja använder är den här - Maxfactor miracle touch foundation!!!



flower power

Sorry om ja inte uppdaterat under dagen men ja har hjälpt pappa att tapetsera så nu har vi bara kvar delen över och under elementet sen är vi klara. :D Så imorgon ska vi göra de och sen lägga ut en matta vi ska ha, alltså en heltäcknings matta.Den är svart vit rutig hehe de låter konstigt men den är fin.Imorgon får ni se hur de ser ut när de e klart.

Men se så fint vi tapetserade :P


tidsfördriv

Lista lånad av Sarase.blogg.se.


Du heter: Ida
Smeknamn:  Idis,ida-glida mm.. 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Bla. gravity -sara bareilles

Beroende av: Killen hihi.

Vad tror folk om dig? Vet inte riktigt,men många som inte känner mej tror jag är en bitch.

Stämmer det? Neeej inte ett dugg :D

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon

Hur imponerar man på dig? Genom att våga stå på sig och inte vara och göra som alla andra.
Brukar du skratta för dig själv? Hehe jaa!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ok,chilla :D

Var bor du? Stockholm

Trivs du där? Ja absolut!

Hur svarar du i mobilen? "Aaa de är Ida"

Vem ringde du senast? Pedram

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Godnatt och att han ringer imorgon :D
Antal timmar sömn inatt: 5 timmar

Sov du ensam: Nej, men hunden

Brukar du komma i tid: Heehe, ja försöker ialf men om de är något ja verkligen måste vara i tid för, då e jag där. 
Hur känner du dig nu: Trött och stressad.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Ont, har sår på ena foten som inte vill gå bort!

Vad saknar du: Min pojkvän.

Hade du en bra kväll igår: Njaaa den va rätt så tråkig....

Favorit dryck på morgonen: Vatten.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Alldeles för sent. igår blev de halv 4.

Är du blyg? Nja de beror på miljön.
Sysslar du med någon idrott: Inget speciell men jag gymmar och löper och cyklar och sånt.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hum..man kan nog inte blir "kär" på en gång om man inte ens känner personen men man kan bli intresserad på ett kärleksfullt sätt hehe.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa ståendes haha!

Är du nöjd med ditt liv: Nja till 50%, ja e nöjd med killen min ialf :)

Är du bortskämd: Njaa inte derekt. 
Vad gör du i morgon: Ingen aning faktiskt, men nått blire väll.

Vad är det värsta du vet? Otrohet,falska personer,svek och anorexia.

Har du bra vänner och äkta vänskap? De har vart upp o ner men ja jag har ialf några "äkta" vänner.

Vad är det finaste du fått? Oj, de va svårt! vet inte,har fått så mkt fint.
En speciell dag du minns: När ja blev tlsm med min pojkvän ;D

Du samlar på: Smycken!!!!!!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Antingen älsklingen eller så håller ja de för mej själv, vilket är dåligt!
När grät du senast: Lördags.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en Subaru till killen ;) och sen göra nått skojj.

Vill du gifta dig: Ja.
Vill du ha barn: Jaaa självklart!

Är du musikalisk? Jaaa, älskar musik och sång.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, flera gr.

Biter du på naglarna: Nepp.


LOVE

Bajs just nu vill ja ha en cykel o ja vill ha min pöjkvän här hehe.Men men man kan inte få allt här i världen.Ska nog kolla på en cykel imorgon, när ja vill något kommer ja inte kunna sluta tänka påre för en ja gort de,så ja MÅSTE köpa en cykel.Aja nu ska ja sitta och tänka heta tankar om min kille hehe ;)



suck

Skit kass uppdatering idag, jo jag vet!! :P Har vart med brorsan o mamma idag.Vi käkade lite kyckling o sallad och sen bara chillade.

Nu sitter ja och kollar om ja hittar nått ruuuligt på tv men som alltid finns de inget.Va as sugen på att cykla men måste ha en ny cykel -.-

Nån som vet vart man kan köpa billiga cyklar?



hair is in the air

Seee så långt mitt hår blivit!Glad ja blir mohaha.Den här bilden är utan extensions och låångt har de blivit.



yellow


Halloj.
Faaan va varmt de är ute, eller lixsom skit kvavt.Sitter här och svettas och glor på tv.Kollade just på Paris Hilton-my BFF eller vare nu heter, Suger göre ialf ;D Aja idag är de lördag och ja ska väll inte göra nått spec precis, ska ialf ut och springa en vända nu och sen ta en lång dusch!

Seyy yah ;)

have2have

Skulle INTE säga nej till dom här as balla skorna från Have2have.se. Typ alla snygga skor e på nätet fan!Viste ere smart och enkelt att handla på näten men att man inte kan prova suger -.- för ja har olika storlekar i olika skor.
Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret


fredag den 13-de :O

Idag ere fan fredag den 13-de.Asså ja harsån extrem otur så jag blir nästan lite halv rädd vid sånna dagar, för med mej vet man aldrig vad som händer hehe.Nej men asså ja har verkligen sån jävla otur så något kommer garanterat hända.Ja tror inbte lixsom ja kommer bli påkörd eller nått sånt skit men ja kommer säkert typ ramla och göra illa mej eller tappa bort nått riktigt viktigt,Aja hehe.

Har typ precis vaknat och ska ut och springa en tur i de fina vädret tror ja.Sen ikväll blire bilmöte i Jakan med Andy,Wille,Älsk och Robin.!

svar på tal

"Har du linser?annars har du förbaskat coola ögon.!"

SVAR:Nej, ja har inte linser ^^ har aldrig haft!






my boyfriend is HOT! ;D

Skulle vilja pussa på killen nu men bajs han e inte här.Får nöja mej med att kolla på lite bilder hehe.
Annars så sitter ja typ bara här, ja måste göra ordning i min garderob man ja pallar fan verkligen inte.Har köppt både ny byrå in dit o galjar o lite annat skit.Men men de e väll bara att ta sej i kragen och börja fixa! ;D






hair and makeup inspo


födelsedags presenter del 1 ;D

Tänkte visa lite av mina födelsedags presenter, dock har ja inte fått från ens hälften av min familj ännu eftersom mina föräldrar e skilda.!! Men ja kan visa lite av de ja fått hitills.

Nya Sony Ericsson xperia mini pro av min mamma.
Parfym av älsklingen.
Halsband av söta jasmin. 
Smyckes-box av mamma.

Visar resten i ett annat inlägg ;D















hello again

Har inte uppdaterat på typ tusen år....!!Jag har vart i GBG och kom hem i måndags.Vi hadde fett kul och Liseberg va skit ruuuligt även om de regnade.Vi vann även 3 stjärnvinster mohaha, snacka om tur.Sen va vi i ett köpcenter och shoppade lite.Fyllde även år igår.20 BAST BLEV MAN!!.Fan palla va så gammal, hehe nejdå men ja känner mej lite smågammal :P.Men men just nu sitter ja här och har precis fixat naglarna och tittar på tv.Kommer uppdatera mkt frånomed imorgon.!! JA LOVAR! Seyyy yah ;D


and im off, back on monday ;D

Ska dra till GBG om cirka 1 timme, så ja kommer inte uppdatera på drygt 3 dagar ;( om ja inte hittar en data såklart, för ja pallar inte ta med min, vill spendera ALL min tid med älsklingen och inte framför en data-skärm hehe.

Seyy yaaah...;D puss på lilltån




mina fina syskon o jag :P (gammal bild)

Tänkte visa en gammal bild på mej o mina syskon, bilden e från 2005 tror ja :D
Jag är den i blont hehe. De är skit dålig kvalite på fottot men den e tagen med vanlig kamera så ja har fottat fottot med min cam haha.



packar....

Håller på att packar ner de sista som ja ska ha me mej till Göteborg ;).Hittade typ nada lagomstor väska att packa i så de fick bli min Converse väska som ja aldrig använt haha.Fick den av mamma för typ 2 år sen,och tillomed prislappen e kvar -.- Men den i jätte fin och den va inte den billigaste heller så kanske dax att börja använda den nu.



gbg imorgon

Imorgon ska ja och älsklingen åka till Göteborg.Naajs, va ett tag sen ja va där nu.Mina kussar bor där och min faster så ja har vart där 4567890+´gr hehe.Ska bli mys tihi.Sen blire Liseberg på lördag och på söndag vet ja inte, antagligen chilla runt på avenyn hehe och vem vet kanske åka paddan :D





shoes is najs

Tänkte visa ett par nya skor aa eller nya o nya nån månad gammal kanske men ja har inte visat dom.Köppte dom på Monki.




its nelly bitch :P

Fick hem domhär leggingsarna(hehe om de stavas så) från Nelly.com igår.Va skit fina tycker ja..




home again

Kom just hem från Kista. Var där med älsk, Emil och Amir. Hehe skrattade sjukt mkt faktiskt. ;)Nu ska ja chilla lite sen kommer älsk igen kl 00:00, spöktimmen hehe.


Seyy yay ;)


bästa av idol

fattar helt ärligt inte varför inte dom här gick vidare.





renovera mer :D

Hej hopp gummi snopp ;) Sitter här och kollar på min pappa som renoverar i våran lägenhet.Vi ska renovera hela lägenheten och farsan ska göra allt mohaha. Ja sitter och tittar på och garvar åt hans nya "fina" arbetsbrallor som e för korta.HAHA.






myspys

Fler och fler har börjat köpa dom här "heldräkterna", själv tycker ja dom faktiskt e balla och ser jäkligt mysiga ut.Verkar as bra om man typ ska ut när de e lite kyligt eller nåt och inte vet va man ska ta på sig eller om man bara ska sitta inne o mysa.Dock är dom från ONEPIECE välldigt dyra, finns att köpa för drygt en 500-lapp på BIKBOK.







white smile...tihi

åter igen dålig uppdatering.....suck hehe!Ja ska bättra mej, TRUST ME! Idag har ja inte gort så mkt faktiskt,har vart på pissigt humör -.- . Tänkte ialf tippsa om EASE WHITE-tandblekning.Köppte den från www.easewhite.se.
Ja valde ett paket som heter strong, och man ska se skillad efter 5-10 dagar men ja har använt den 2 dagar och ja ser fan redan skillad, ME LIKE ;)




se så fina mina tänder blivit, hehe man blir nästan bländad ;)


inspiration


HAHA cam is fun

HIHIHI, riktigt snygg bild på mej eller va tycks ;)?
Men va säger man, big head=big brain!!!! hehe



bajs

FÖRLÅT!!!För dålig uppdatering...men ja vet inte riktigt va ja ska skriva och sen har ja inte haft tid.Men som sagt ja har lite smått bloggtorka men de kommer väll tillbaka hehe. Längtar tills fredag då ja och älsklingen ska dra till Göteborg, ska bli sjukt najs ;D Idag ska ja inte görra så mkt, min brorsa kommer hit och så, men nu ska ja nog ut och ta en löprunda i de fina vädret.

RSS 2.0