Gratisbio.se

Svar till

Svar till Sofia "hej! jag har en fråga, var hårinpackningen av tresemmé bra?"

Svar: Jag tycker den är jätte bra, spec om man har slitet eller torrt hår. Gör håret lent och lättkammat :)

THAAA gym+solning

Ska snart dra till gymmet idag igen, med min lilla älskling. 2 timmar idag, och sen ska ja sola med och testa min nya Hawaiian Tropic Coconut tanning Oil.






 


Gullunge :P

Me LOVE You!





USC favvisar.

Sitter ute med min bärbara dator och schteekker...hehe. Lyssnade på vinnar låten av USC. Hadde 2 favoriter, Turkiet och tyskland som vann :D






läcker spetts från nelly.com ;)


brännboll

Kom precis hem från skolan, och från våran brännbolls turnering. Jag var inte med för att ja inte har gympa med klassen pga vissa skäl men jag kollade på.Hahah dom sög så hårt. Aja kunde nog inte gort bättre själv ;) Har shoppat lite new stuff på Åhlens idag, Ansiktisvatten(ett måste) och Hawaiian Tropic, Som gör att man blir brunare när man solar. LOVE IT! Lägger ut bilder på de sen.



Tröööötttt.........seeeeggg

Hejsan svejsan ;)

Kom precis hem från gymmet. Blev ca 2 timmar idag, och älsk va med såklart! Är fett slut..och ja måste skriva ett helt arbete tills imorgon och ja har inte ens börjat -.-

Glad morsdag lilla mamma

Sitter och väntar på mamma som ska komma hem, ska ge henne en blomma och lite fika på ballkongen ;)





Jag+uppdatering+den här helgen=går inte ihop!

Sorry igen..har knappt uppdaterat i helgen men ja har inte haft tid och ja vette fan va ja ska skriva. Men ja ska försöka skriva MINST 6 inlägg om dagen nästa vecka.,Och börja lägga in fler bilder på shopping, vad ja gör, mej ,älsk,o kompisar o så! :P så håll ut .Bloggen blir bättre!

Dålig fucking uppdatering...I know!

Har inte kunnat uppdatera, Har haft fullt upp hela dagen och kvällen. Kom hem för ca 20 min. Har vart i Jakobsberg på bilträff med Emil, Pedram, Amir, David, Johan och Jenniffer ;) Sedan drog vi vidare mot Väsby där de var race, NAJS! Det är bilträff och race varje fredag. Och under dagen har jag vart i stan och köppt mina extensions och lite smink. Och sen har jag gort mej i ordning, sytt hår.....med mera...Men imorgon blire mer uppdatering.

BTW, Min kille e så het ;) Love you. Hehe va fan tvungen.

Dålig fucking uppdatering...I know!

Har inte kunnat uppdatera, Har haft fullt upp hela dagen och kvällen. Kom hem för ca 20 min. Har vart i Jakobsberg på bilträff med Emil, Pedram, Amir, David, Johan och Jenniffer ;) Sedan drog vi vidare mot Väsby där de var race, NAJS! Det är bilträff och race varje fredag. Och under dagen har jag vart i stan och köppt mina extensions och lite smink. Och sen har jag gort mej i ordning, sytt hår.....med mera...Men imorgon blire mer uppdatering.

BTW, Min kille e så het ;) Love you. Hehe va fan tvungen.

Stockholm city

Snart drar ja in till stan och köper extensions på Tajmahal ;) Fattar INTE varför dom bara säljer löshår i stan typ....Dom skulle fan tjäna på att sälja de i Täby centrum med.





Bronzing

Ska på jakt efter dehär bronzing powder idag från Isadora.



BUS..............

Sitter här och kollar på Smallville ;) Faaan min brun utan sol blev fläckig...eller a lite ialf! Och har inte tid att fixa om de nu, SUCK får få såhär idag hehe och fixa till det imorgon!

Oftaaa...

Sverige gick inte till den stora Eurovision finalen......Nu tänker ja inte ens titta på finalen :P
Dumma Anna bergendahl..vi skulle skickat Salem al fakir!




Love my doggy

Svar till : " Vad är din ena hund för ras?Den brun svarta? Kan du inte visa lite bilder på henne, har bara sett den andra:)"

Svar:
Elsa är en blandras mellan en chiwawa och en yorksherterrier, jajjemensan de kan jag ;)










Kelly clarkson-Addicted(Eatingdisorder)


Family guy

Sitter och glor på Family Guy och är halv krasslig och fryser lite smått.Hoppas de blir fint väder imorgon, åtminstonde finare än idag. Ska till stan imorgon och köpa Extensions och sen ska vi på Bilmöte i jakobsberg som varje fredag ;) Men men nu ska ja tillbaka till Family Guy. Seey yah.



Leo is Hot


mudmask

Sitter här med en Mud-mask i ansiktet ;) Änvänder en skit bra som heter SPA-Face care-Mudmask. Finns att köpa på Tex Åhlens.




colour your life

Snygga skor från Nelly.com med härliga färger. Med 14 cm klack-kärlek ;)






inspiration


Plugga..

Sitter och håller med med 2 arbeten som ska vara klart tills på fredag..Pallar verkligen inte.
Btw,,,Gaaaaaaaaaah har fått nån jäkla vagel eller vare heter på ögat, ser helt sjukt ut.Hoppas den går bort innan helgen så man kan visa sig ute åtminstonde.

pust..

Kom nästan precis hem från gymmet med älsk. Skönt som fan, och så lite solarium på de ;)

Nu ska jag duscha och sen kolla lite tv.

Träna/sola

Ska snart dra och Gymma med älsklingen och sen sola! ;) Vet inte om ja hinner uppdatera innan ses, Seey Yah.



Tyra banks show ;)

Nu ere dax för Tyra Banks show på 3an, Som idag handlar om misshandel i förhållanden.



Nelly.com

Snygg spetts ;)
Lulu Lace L/S Long Top SEK 179, Only - NELLY.COM



Sommarskit...

Nu börjar de bli sommar ..Måste börja ligga i lite mer med träningen nu fan.

Gym 4 gr i veckan
Cyckla/springa varje dag






Shiiieeet

Jäklar vilken statetik ja hadde igår :S vart komm alla ifrån? Ere nån som har länkat mej eller liknande? :P

Wallander

Ska snart titta på Wallander-Hemligheten, Dock UTAN ÄLSK som e sjuk.  :(((( Bläää!




summur hair

Lite fina frisyrer för sommaren 2010 ;)




Manga-We could be the same


Hellow ;)

Tjena tjena :P Har precis kommit hem, har vart ute med älsklingen och chillat på en filt i solen. Hehe han e så rolig han, rullade in mej i filten och kicklade mej.Hihi naaw. Ska ut med hunden nu och sen träna lite. Hörs.

uhhh you smell good ;)

En av mina absoluta favvis parfymer är DKNY-Be delicious!!!



inspiration


let the sunshine in

Fett fint väder ute ;D Kom hem för ett tag sen, efter att ha skrivit nationella prov i matte...som gick sådär. Sen tog jag en promenix med Elsa. Nu sitter ja här och väntar på att Älsklingen ska höra av sig, Kanske ska in till stan och köpa nytt löshår.



the last for today..

Sista inlägget för idag :P Ska plugga lite till, låta min BUS torka sen förbereda mig för drömmarnas land hehe. Kommer faan ha mardrömmar om matte provet!



NATTI NATTI

Nationella"fucking"prov

Palla...Har nationella prov i matte imorgon, Del 2. Är helt kass i matte..kommer gå skit dåligt, men men ska plugga stan nu! Hörs ;)



Taylor momsen rocks..

Gossip Girl stjärnan Taylor Momsen är typ hur cool som helst. Älskar hennes stil och nu har hon förutom skådespeleri börjat med musik. Hon är sångerska i bandet Pretty Reckless. Låten Make Me Wanna Die är soundtracket till filmen Kickass, och låten är även den Kickass ;)









Svar till :

Till " Anonym " som skrev : Låt inte sjukdomen ta över ät så att din kropp fungerar och du blir på gladare humör! Kan du inte komma till insikt snart!!!!!!!


Svar: Jag har kommit till insikt för flera år sedan, och jag vet att jag e sjuk, jag vet att jag måste bli frisk, jag vet att jag måste äta för att fungera och må bra, jag vet att jag måste äta för att bli lycklig...och så vidare..! Jag vet allt de där. Men de är lättare sagt en gort, spec när man inte har mkt hjälp eller stöd. Och att jag har vart sjuk så pass länge det vill säga snart 6 år, gör inte det hela lättare. Ju längre man har vart sjuk, dessto svårare är det att bli frisk. Jag kämpar varje dag och gör det bästa jag kan.

Och jag skulle uppskatta om du inte skrev anonymt nästa gång för ja är ändå 100% säker på vem som skrivit komentaren :)

puss puss


Sallad....

Nu ska ja "äta" Tonfisksallad med mamma eller snarare pilla i maten...Har verkligen INGEN matlust idag. 

 





 


OTH

Yeeeeeees One Tree Hill, får en ny säsong.Fucking great! Jag har nog inte missat ett ända avsnitt.



godmorgon

Vaknade för ca 1 timme sen och nu sitter ja här och kollar på tv. Värsta fina vädret ute, faan att alla går i skolan idag...ville åka till stan men inte själv. måste köpa nytt löshår :P Ska nog ut och springa en runda sen tvätta. Hörs!

Nelly.com

Snygga slitna shorts från Nelly.com.




Gaaaaaah..

I LOVE YOU SO MUCH!




filmtime

Sitter här och tittar på Wallander-Jokern ;) Visas på 4an!




Greyson Chance Performs 'Paparazzi' by Lady Gaga On The Ellen Degeneres Show


yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhh

Nu har allt löst sig och ja e HAPPY again. Fucking great!!!


jogga

Ska ut och jogga en runda...HÖRS!


I just wanna be with you







HATAR

HATAR mitt dåliga självförtroende, HATAR anorexi, HATAR kännslor, HATAR ångest, HATAR bråk, HATAR att ja förstör allt, HATAR mitt fula hår, HATAR att gråta, HATAR att ha brustet hjärta, HATAR att vara frusterad, HATAR att bli ensam. HATAR allt just nu, och ALLT som ja förstör......Jag vill vara nån annan..........

INSPIRATION


Bästa sminkbloggen ever!

Linda Hallberg som är Makeup artist har världens bästa sminkblogg...Hehe fan ja kollar den typ 4 gr om dagen. Älskar att få inspiration till lite olika smink och färg kombinationer.

Hitta hennes blogg på. BLOGG.VECKOREVYN.COM/LINDAS-SMINKBLOGG




jävla hår jävel -.-

Nu har ja färgat håret 2 gr och köppt sammanlagt 2 avfärgningar och 5 hårfärger! Men de e fortfarande inte den jäkla färgen som ja vill ha...Ska färga en sista gång idag med både avfärgning och färg. Funkar de inte får hårjävlet va såhär...




är så trött på...

Killar som tror dom kan bete sig hur fan dom vill. Göra vad som helst, utan att ens tänka på andras känslor eller tankar. Självklart e inte alla killar så men många...tröttsamt att dom aldrig kan lära sig att respektera sina tjejer och ta hänsyn till att alla tycker och känner olika så att man kanske inte kan göra vad som helst. E så trött på killar som sårar tjejer om och om igen utan att ens bry sig ett skit om att tjejen blir ledsen och sårad. Är man i ett förhållande delar man sitt liv med nån då kan man inte gå runt och tro att man inte ska anpassa sig lite efter den andra personen med och jämka med saker och ting. Och om något sårar den andra, gör de inte då. De är lätt att säga att man älskar någon men om man fan inte visar de betyder ne absolut inget. Inte konstigt att så många tjejer inte litar på killar och tappar självförtroendet när någon man älskar inte bryr sig om att man har kännslor, och ett hjärta som inte pallar att bli krossat gång på gång....

Mumms

Skit snygga skor från Scorett ;)





FIRETRUCK

Nu är ja officiellt en red hed haha. Dock har inte håret torkat ännu så ja vet inte hur de blir.

BTW, Ja har haft besöksrekord dom senaste dagarna fast ja inte ens skrivit värst mkt. Så ni får gärna tala om hur ni hittade hit ;)?







Pälskling <3

Saknar min lilla pöjk just nu ;) Han är i skolan och meckar, den lilla fordonspojken. Saknar dej lilla Bosse bil Dr :D

En gammal bild sen förra året tror ja, hehe minnet är inte på topp.



hair hair and hair..

Sitter och med färg i håret ;) Har precis avfärgat så nu ere bara färgen kvar. Har tagit fucking evigheter nu känns de som. Hoppas de blir bra ialf. Gorde nationella provet i matte idag....SKIT va dåligt de gick.Hatar matte! Ska fortsätta fixa med min färg, BRB.




monki

2 söta klänningar från Monki ;)




Skit bra BUS!

Måste tipsa om en bra brun utan sol från Loreal som heter Sublime Bronze -Tinted Self-Tanning Gel.

Den luktar inte så starkt som många BUS gör och den torkar välldigt fort och ger ett naturligt och jämt resultat.
Köppte min på Åhlens och kostar runt 150 kr.





shulululu ;)

Har nästan precis kommit hem från skolan, fick åka med älsk som alltid ;) Sjukt skönt att han har bil, Hatar att gå i värme.Eller aa inte om man typ är ute och springer men när man inte vill bli varm.! Ska färga mitt hår idag...Ovanligt som fan haha eller inte. Hoppas bara inte de blir allt för slitet. Gah har även Nationella prov imorgon i Matte, PALLAR INTE! Så ja måste verkligen plugga idag....




a promise

Haha lite konstig att ja har mest besökare då jag inte skriver alls haha. Men ja ska faktiskt börja uppdatera varje dag, Minst 5-6 inlägg.

Några snyggingar från Nelly.com








Känner mej ensamast i världen just nu...


red hair plx ...

Ja vill verkligen färga håret rött nu, Bajs ge mej pengar!!! Måste både köpa hårfärg till mitt eget hår och mitt löshår..så typ ca 3-4 kartonger. Plus att ja vill ha med slingor, och en sån kartong kostar ca 140:-. Jag vill ha nästan så intensivröd som på bilden fast med ljusa slingor. Om du har gröna ögon, Så kommer dom STAND OUT, med rött hår!



sunshine

Sitter här och njuter av solen :) Har precis städat på ballkongen. Var även ute och sprang idag, faktiskt ganska långt. Duktiga jag :) Har kli i benen idag som fan, och så saknar jag en viss "person" som ja inte tror saknar med men men... Nu väntar ja på mamma och ska sätta mej i solen igen.




Hair hair hair

Hahah nu e ja sugen på att färga håret igen :D Färgar håret hela tiden, och då menar ja precis hela tiden. Jag har haft alla färger i alla kombinationer typ. Skulle vilja ha rött-brunt med ljusa slingor.


Just nu har jag svart.


På burken ikväll..

Har verkligen inget att göra ikväll, har redan tränat och pluggat och ja pallar inte hitta på nått spec ikväll. Så ja kommer nog bara chilla framför tven..! Har vart så jäkla trött idag och inte haft nån vidare lust att göra nånting.

Bra på tv ikväll.


19:00- Biggest Loser
20:00- Family Guy
21:00- Efterlyst
21:55- Celebrity Rehab With Dr Druw
23:40- How I Met Your Mother
00:05- American Idol




The Used-The Bird And The Worm


Nelly.com

Skit snygg jacka från Nelly.com. Dock är den skit dyr....3999:-







Skit trött....

Är verkligen as trött. Somnade typ 5 igår, vaknade 9 ..Tränade, var ute med hunden och har pluggat satan. Har jätte mkt plugg nu som ja måste göra, och som toppen på de berget har vi Nationella prov i Matte nästa vecka.




Smink inspiration


Snabb update-DP

Sitter och kollar på Desperate Housewives. ;)





Bad update..again..i know!

Har vart dålig på uppdatering på ett tag nu, men ja ska skärpa mej! ;)
Sitter och väntar på mammsen och kollar på Tyra Banks-show, just nu handlar de om Stefani Pratt och hennes liv. Hon pratar bla om hennes bulemi :(





Shitt is always shitt

Jag är Arg, Ledsen, Iriterad, Frustrerad, Besviken, Kall, Ensam, Trött, Ont i Huvudet, Ont i tårna, Allmänt låg , Uttråkad.

Kan lördagskvällen bli mer fel?

car-meeting

Nu drar ja på Bil-möte med Älsk och David. Den som e där kanske har turen att se mej hehe. Ligger vid Infracity.



om du lämnade mej nu


Träna :P

Drar i väg till gymmet nu innan dom stänger ;) But ill be back.





Rawr..

Den här skönheten är ibland dom snyggaste skorna någonsin! Passar skit bra till skinnleggings eller ett par lite mörkare jeans.

Nelly.com 399:-


RSS 2.0