Gratisbio.se

gnagarsvin

Haha,det gick ju s¨å bra för AIK...NOOOT!
DIF♥



hakuna matata,de e ord som e bra...tralalllaaaaaaaaaa

Godmorgon! :D
Sitter och kollar på Timon och Pumbaa på Disney Chanel.Höhö sjunger med i texten...(så vuxen är jag). xD
Har försökt att sova men det går inte.Skulle vilja ha min älskling här nu.Med honom kan jag somna hur lätt som helst,när som helst även om jag inte är trött.♥Bara hans närhet gör mig avslappnad och trygg.
Imorgon ska jag julstäda hela lägenheten så att illa mamma blir glad.Ska även slå in några julklappar.På fredag så ska jag och älsklingen handla lite julklappar.
Julafton ska jag fira med mamma,min ena lillebror(Andy) och min ena storasyster(Camilla).Pga vissa saker så firar vi inte alla tillsammans. :( Men det brukar bli mysigt ändå,plus att jag får två stycken julafton.Dagen efter julafton så firar jag en till julafton med Andy,Hanna,Camilla(min andra storasyster),Patrick(min andra lillebror) och pappa.
Ne,nu ska jag mysa med min vovve och fortsätta kolla på T&P. :D




on to the next one

Även om vintern är mysig så saknar jag sommaren.Saknar att sätta sig i solen och steka lite. ^^
2 bilder på mig och syrran i sommras.Jag är den i brunt hår och grå tröja.(Men det vet ni väll redan?! Höhöh)




paaaraaa paaaraaa paradiiiiise

Hejsan hoppsan!
Sitter i soffan och glor på ett skit program,Men jag orkar inte sträcka mig för att nå fjärrkontrollen.FML! :(
Jag har vart vaken sen 07.00.....Är sjukt trött men kan inte somna om.Gick upp då för att mamma skulle komma hem eftersom posten ska leverera ett paket hem till oss,och den "smarta" leveranstiden är mellan 08.00-16.00.
Men mamma har somnat och ligger nu och snarkar i soffan.
Shitt,snart är det julafton. :D Ska hinna med rätt så mycket innan dess.Ska handla julmat,stor städa,rensa min garderob,tvätta,färga mammas hår och noppa hennes bryn,handla klart julklappar,slå in julklappar,fixa naglarna och några saker till.Höhö,det var väll intressant att veta?! ^_-
Nu ska jag skriva en matlista för julmaten.Mamma skriver en till henne och de andra och sedan skriver jag min egna,eftersom jag inte äter kött och lite annat smått och gott.
Men men,nu ska jag äta frulle.

Skins <3














Your like..em..so..totally..AWESOME!!

Tänk att en person kan betyda så mycket!
Du är bäst!
Älskar dig!

Min absoluta favvis bild på oss!♥





float on

Hej hopp!

Sitter och slår in julklappar.Inte för att skryta..men jag är duktig på att slå in fina julklappar! :)
Köper speciella inslagspapper,snören,presentboxar,klistermärken,gör egna sånna där bollar man sätter på paketen(Haha,hoppas ni fattar vad jag menar.Kan misstolkas!)Tycker det är jätte kul att slå in paket och ge bort. 
Älskar att ge bort julklappar,eller presenter över huvudtaget(stavning?.)
Blir varm i kroppen när jag ser hur glada folk blir.Men att ge bort saker är inte det viktigaste såklart,finns mycket viktigare saker.Kan bli ledsen när jag tänker på dom som inte har någon att fira jul med.Tänk de som bor ute,som inte ens har ett hem att gå till. :( Som inte kan duscha när man vill,laga mat,borsta tänderna,en säng att sova i,och så vidare.Många tror att det bara är "fyllon" och "knarkare" som är hemlösa,men det är långt ifrån sanningen.
Absolut finns det hemlösa som är alkoholister och knarkare,men många av dom var inte det innan de blev hemlösa.Utan flyr den verkligheten med droger och alkohol.Sen är det säkert flera som vart det innan.Men alkoholism är en sjukdom och att knarka är ju ett beroende.Sånt klarar man inte utan hjälp och stöd från flera håll.Och har man inte det,så kan det gå åt helvette!:(
Mjo,trist att det finns människor som ska behöva leva och sova ute.Jag köppte faktiskt situation stockholm sist jag var i Täby Centrum,det tycker jag fler borde.
Kan ge dom lite julstämning med att dela med mig av min fina julgran! :)



Skins is a lifestyle

Åh jag vill se Skins,nu nu nu nu!!Måste verkligen beställa hem boxen.Har sett alla avsnitt men kan se dom femtusenmilijoner gånger och dom är lika bra ändå!


skins, terceira temporada, quinto episódio. Nobody breaks my heart.








blinded by the dark

Hejs-svejs! :)

Sitter med en ansiktsmask i fejjan och glor på tv.Tänkte göra en liten helg update. :)
Vi gick aldrig på bio i lördags utan vi åkte på Lucia crusing inne i stan.Jag och älsklingen åkte med Calle ponken,haha!Han är rolig han. ^^ Emil,Erica,Jennie,Funkiee,Isac och några till var också med.Man skulle samlas vid kaknästornet(kuknästornet,hihihihi).Vi kom dit precis när alla skulle börja åka mot Sveavägen,men det var riktigt många bilar där.Vi crusade runt lite i stan.Haha låter som riktiga gansters!Sen skulle Calle hem så vi hoppade in i Emils bil.Vi körde runt som ett par galna babbar genom stan tills vi stannade vid Funkiee och dom andra.
Emil(frisk som han är,höhö!...?!..) började "strippa" längst vägkanten.Det började med att han drog upp tröjan lite och efter ett tag hade han ingen tröja alls på sig.Han fixa även en "jätte fin" frisyr.."host".. xD SÅÅATTEE....!
Sen åkte vi vidare till Donken och satt där lite och sen åkte vi hem.
Jag sov hos Pedram vilket var jätte myspys!!! :)
Söndagen tillbringade jag hos Pedram.Vi hade en lung söndag men fick ända några saker gjorda.Jag klippte och färgade hans hår.När vi skulle ta bort allt hår från badrumms-golvet så tog vi blött papper för att ta bort det med,och slängde det i toan.När vi skulle spola så blev det stopp i toan..HAHA!Pedram (den mesen) vågade knappt titta på toavattnet medans jag var den som fick stå med toaborsten och kötta i toan. xD
Jag stog med en plastpåse runt handen och verkligen tryckte ner toaborsten.Pedram fick värsta skrattanfallet och då började jag också as garva,så det skvätte toalett vatten överallt.Det var ett liten äventyr det. ^^
Vi var även på Coop innan och köppte hårfärg,samt hos Calle en snabbis för att hämta Pedrams mobil.
Sen gjorde vi inte så mycket mer,vi hade en mysig söndag hemma.Underbart mysigt att sova med den man älskar.♥
Ciao!




so throw your diamonds in the sky.






everything about you

Tjulululu! ^_-

Älsklingen åkte för en liten stund sedan och jag sitter här och nördar mig vid datorn!
Tänkte duscha och även duscha min lilla vovve.(vilket hon HATAR...)
Hahaha,min mamma råkade avslöja en julklapp jag ska få.Har önskar mig shampoo,balsam och leave-in från Lanza,samt en inpackning från Revlon.Så det ska lilla jag få,mohahahah!
Shampoot,balsamet och leave-in jag ville ha är för torrt och skadat hår,och i samma serie för jag tycker att produkterna jobbar bättre med varandra då.Dom är ju liksom gjorde för att användas tillsammans. :D
Dock är inte inpackningen från den serier och den är för färgat hår.(Men super bra,tycker jag ialf.)
Så tack mamma,höhö! ;)
Ikväll ska jag och peddo på bio och sen ska jag sova hos honom idag.
Mjupp,det var allt jag orkar skriva just nu....i know..i am..LAT!

Puss på örat!

Hum..vi ska väll ha någon random bild på det här med..

Svar på frågestunden,del 2!-Bättre sen än aldrig! ^^

Har ju helt glömt att svara på resten av frågerna i frågestunden.Im so sorry!!!
Här kommer några till svar ialf. :)


Från Linda
"
Du sminkar dig super snyggt. :P Vart har du lärt dig,har du gått någon utbildning?"

Svar: 
Tack så jätte mycket! :) Nope,jag har inte gått någon utbildning alls men skulle gärna vilja! :D Jag har lärt mig genom att ha frågat mycket frågor på bla Makeup store,läst många smink tidningar och böcker,kollat smink bloggar och makeup tutorials.Men jag testar mig även mycket fram och har alltid gillat att "leka" med olika skuggor och liknande! :)

Från Anonym
"
Ja vill att du ska va singel. ;(
Varför kan du inte ba bli det? It sucks..bigtime.."

Svar:
Vilken konstig "fråga",haha!Varför vara singel när man kan ha världens bästa pojkvän?!
Btw,så ser jag att du skrivit saker till mig förut som tex "jag vill ha dig"...,ser att det är samma ip adress!
Varför ska alltid alla konstiga komentarer vara anonyma,haha!

Från One ana
"
Känns det inte sjukt att ha vart nära på att dö? :S
Jag menar då du var som sjukast i anorexi och var nära på att dö. :O"

Svar:
Det är faktiskt något jag tänker på ofta.Att det känns lite overkligt att det faktiskt är jag som har vart så sjuk.Och så pass sjuk att jag nästan dött.Om jag inte hade blivit tvångsinlagd på Astrid Lindgrens sjukhus just den dagen,då hade jag inte överlevt.Så det är jag tacksam för!Men jo,det är en lite smått sjuk kännsla.
Hoppas det var svar nog! :)

Från Johanna
"
Säkert en weird fråga men hur känns det att ha anorexia.Många säger att det är som att vara 2 personer och att man hör röster?!"

Svar: Oj,vad svårt att förklara!Skulle kunna skirva en hel bok om hur det känns men får fatta mig lite kortfattat.
Jag hörde röster (anorexirösten som jag säger).Som säger vad man ska göra och inte göra,och som konstant påminner dig om hur värdelös du är,att du inte ska äta,att man inte är värd maten,att man är fet,ful och så mycket annat!I princip allt hemsk man kan tycka om sig själv som person.Det känns lite som att vara två personen eller som att ha två personligheter.Som att man består av två personer,"anorexian" och sen "mig själv".Och oftast är det anorexian som är den starkaste och tar över eftersom ångesten blir för stor.Tillslut glömmer man bort vem man är,och var utan anorexian.Jag tappade bort mig själv,mina intressen,vänner och familj för att kunna vara ensam med sjukdomen för det är exakt det den vill.Som att vara fången i sin egen kropp,ett fängelse!!!
Som sagt,den här frågan finns det så mycket att svara på men hoppas det hjälpte lite! :)

Från Linnea Holmgren
"
Jag verkligen avgudar din blogg!!! :D :D :D
Den är bästaste och du är du är super snygg! =)
Kan du inte blogga lite oftare och ge lite mer tips om smink och hår?!Plz.Puss puss."

Svar:
Oj,tack så jätte mycket! :D Nu blev jag skit glad!Gulligt av dig.
Jag är jätte dålig på att blogga mycket,spec på senaste tiden.Ska börja blogga mer och jag kan absolut skriva mer om smink och hår! :)))

Från Anonym
"
Varför spelar du inte in en skiva?!Din röst är mega bra!"

Svar:
Hihi,tack! :D Skulle jag gärna göra om jag hade tillgång till det!

Från Virran
"
Vilken storlek vill du ha på dina implantat? =)"

Svar: Jag har funderat på 450-500 cc,runda implantat! :)





hey!Plane rave..

Hej hopp gummisnopp!^_-

Har inte bloggat så mycket i helgen för att jag knappt har vart vid datorn!
I fredags så var jag,Pedram,Funkiee och Emil på bio i Heron City och såg Johnny English Reborn, som faktiskt var skit rolig!!Vi garvade hela bunten.Höhö vi hade en popcorn,så för att alla skulle kunna äta samtidigt så skulle funkiee fylla sin hand med popcorn.Men Emil hälde(stavning?) typ en massa popcorn över funkiee så att han hade hela knät fullt.(Ni skulle garvat om ni såg det) xD Sen efter det så åkte jag och älsklingen hem till mig och sov typ.
I lördags vart det Heron City igen,fast den här gången bowlade jag,Pedram,Jennie,Emil,Amir och Funkiee.Jag som suger på bowling(och nu pratar vi suga hårt,alltså hårdare än vad horor suger k*k ^^) var inte så jätte taggad.Men det var super kul och det gick inte allt för dåligt faktiskt!Sen åkte vi hem och jag sov hos min baby.♥
I söndags så åkte jag till Ikea med Pedram och hans familj och sen till Kista.Var trevligt att vara hos honom,och jag fick en tidig julklapp av hans farmor.Hon kallar mig älskling och är så himla söt! ^^
Sen sov jag där på söndagen också och åkte hem på morgonen då älsklingen åkte till jobbet.
Han är så bra han!!Han fick till och med ett pris för att han har jobbat så bra.Hur awesome är man inte då lix?! :)

Några bilder från Heron! ;) Hehe knäppjökar...











My love!

Nothing lasts forever, except you and me. You are my mountain, you are my sea.
Love will last forever, between you and me.You are my mountain, you are my sea.



makeup your life

http://www.lindahallberg.se



RSS 2.0