Gratisbio.se

lose all control and dream away.


blue and black!

Tjenis penis! ;)

Sitter och kollar på Glee och fryser lite smått.
Idag har jag först tränat och sen gick jag med Laura till Täby C.Vi gick runt där lite och käkade lite krubb. ^_-
Shoppade faktiskt inget idag,vilket förvånar mig lite(Shoppoholic lixsom!).
Var väll hemma runt 3 och sen var jag med älsklingen.Vi åt på Pizzerian i Skarpäng.Jag spillde räkor och avokado på golvet,höhöhö. -.- Sen köppte jag hårfärg.Nu jävlar ska håret bli blå/svart.Men men,det ska fixas sen.För nu ska jag ut och gå med mamma.

Den här blev det!!



Bildkälla:dreamshake.blogg.se



Boom-lay,Boom-lay boom.

Tjönarööö,höhöh.(Ja,det är kul att skriva ö) ^_^

Nu sitter jag här med en ansiktsmask i fejjan och kollar på Outsiders.Tycker att Outsiders är ett riktigt intressant program.Man får se hur andra tänker och lever,men vissa saker är faktiskt helt sjuka!
Ska snart sova för imorgon ska jag med Laura till Täby C.Nu ska jag tvätta av min ansiktsmask och borsta mina små gaddar! ;)
Sleep well cykelställ!

Najs video för er som gillar Drift!




make a beast of myself

Åh,vilket underbart väder.. Noot! -.-
Nu känns det verkligen att det börjar på höst/vinter på riktigt.Men jag gillar faktiskt vintern,tycker den är skit mysig.Fast inte när det bara regnar och är slask,utan det ska vara snö och gärna lite solsken. :D
Idag skulle jag egentligen åkt till stan med mamma,eller jag skulle ha mött upp henne där efter hennes tandläkartid.Men eftersom det var sånt skitväder så struntade vi i det.Det får bli en annan dag!
Nu ska jag äta lite tonfisksallad och sen lite senare ska jag iväg och handla.
XoXo.

Btw,ska köpa hårfärg imorgon! ;)




Just for fun!Kolla på pricken i mitten av bilden i ca 20 sekunder.Efter det-kolla runt dig. ;)


.



Okej,nu måste jag verkligen svara på frågerna i frågestunden! ^^)
Var typ 456789 år sedan som jag hade den och jag har fortfarande inte svarat.Dumma Ida!
Men nu ska jag svara på dem,i 2 delar.



Från Gustav
"
Vad tycker du om homosexuella?"

Svar:
Jag har absolut inget emot homosexuella.Man blir kär i en person,inte ett kön! :)

Från Anonym
"
Kanske en tung fråga att svara på.
Du har varit med om så mycket i ditt liv,trotts dina unga ålder.Hur orkar du vara så glad och sprudlig?.Jag som många andra uppfattar dig som en varm och glad tjej."

Svar:
Jag försöker tänka possetivt(stavning?).Det finns även många gånger då jag inte vart glad,trotts att det sett ut så från utsidan.Lite som min kompis skrev idag "Ett leende betyder inte alltid att du är glad , utan att du är stark nog att le även när det gör ont"Men jag älskar att skratta och göra andra glada. :) Höhö,tack så mkt!Btw,så vet jag faktiskt inte vad sprudlig betyder! ^^)

Från Jonna
"
Roligt me en frågestund juh.Har ngr frågor faktiskt.
1.Hur länge haru vart tlsm med din kille?
2.Hur haru blivit så bra på att sminka dig?
3.Gillar du Lady gaga?Älskar henne därför jag undrar. xD"

Svar:
1.Vi har varit tillsammans i 4 år och 15 dagar. ^^ 2.Jag har alltid älskat att sminka både mig och andra.Jag testar mig fram med olika färger och produkter.Kollar även mycket på smink videos,makeup tutorial,läser på nätet och andra smink fakta. 3. Jag tycker Lady Gaga är ball eftersom hon är sig själv och accepterar alla slags människor.Jag lyssnar inte på henne så ofta men har vissa låtar. :)

Från Josefine
"
Jahapp,då sitter man och spanar in din blogg såhär på morgonkvisten. :)
Så då ska man väll passa på att ställa en liten fråga då med.
- Hur långt träningspass brukar du köra då du gymmar? ;)"

Svar:
Jasså,det var ju trevlans! ;) Jag kör lite olika,allt från 60 min till 120 min. :D

Från It
"
Hur långt tid tar det för dig att gör dig i ordning på morgonen? :D"

Svar:
Hum,det är lite olika beroende på vart jag ska.Mellan 30-60 min.Ibland mer. :)

Från Julia
"
Hur smakar en näringdryck och hur många sådanna drack du om dagen? =)"

Svar:
Dom smakar olika beroende på vad du har för smak. ^^ Men i början så kände jag ingen smak,utan det smakade i princip bara vätska.Sen när mina smaklökar började fungera som de skulle igen,då smakade det typ allt på en och samma gång.Och efter några dagar så smakade det normalt,alltså jordgubb,chocklad osv.(Beroende på vilken smak man har) Som mest drack jag 8 st om dagen,sedan 6 st och tillslut 2-3. :)

Från Alexandra
"
Jag tycker du är skit cool och du sjunger hur bra som hälst!!! Vi gick i samma skola. :D
Säkert en mongo fråga typ,men du hade ett par hängbyxor.De va lixsom för hundra år sen men va köppte du dom? :P"

Svar:
Höhö,tackar så jätte mycket! :) Jag köppte dem på JC om jag inte minns fel.Men det ju som sagt typ 2005,tvivlar på att dom finns kvar! xD

Leker med camen,för jag har tråkigt!!!Höhöhö 0__o










I set my body on fire so i could be free

Höhöhö,jag kan inte verkligen inte hålla det jag alltid lovar med bloggningen...!Oppsi. ^^)
Men men,jag levar faktiskt inte vid datorn och ibland så orkar jag bara inte blogga.Ska försöka blir bättre.
Kan skriva lite om vad jag har gjort de senaste dagarna. :)
I torsdags så var jag med Lizz i Täby Centrum.Vi åt lite mat och babblade på som 2 höns(stavning?).
Sen när Täbban stängde så viste vi inte vad vi skulle göra,så vi åkte buss höhö.Eller jag åkte med henne hem,och sen hämtade Pedram och Funkiee mig där.(Snälla gubbar)
I fredags så gjorde jag inte så mycket under dagen.Tränade lite här hemma,städade lite och så.Sen på kvällen så hyrde jag och baby film och hade lite myskväll.♥
I lördags så var jag,Hanna och mamma på Ladies nigth(stavning??) i Globen.Det var trevligt men inte riktigt mig grej.Skulle hellre gjort något annat om det hade vart mitt val.Men jag gick tidigare.Pedram,Emil och Jennie hämtade mig. :) Och sen var vi på Donken och efter det åkte dom hem till sig och jag och älsklingen hem till mig.Vi hyrde även 2 filmer till.
Och tillsist idag.Idag var jag i stan,dock själv...vilket inte alls var lika kul.Men ingen annan kunde följa med.Jag var lite irriterad innan,och alla jag frågade var med sina killar typ.Alla utom jag kändes det som,haha så jag ba nehe då åker jag själv! ^^) Lite töntigt sådär,Hihi.
På vägen hem från stan så hände en random sak.En kille stog och glodde på mig,han kom närmare mig hela tiden.Tillslut så stog han precis brevid.Han frågade vart jag skulle och om jag hade egen lägenhet.Haha,jag ljög och sa att jag skulle hem till min och min killes lägenhet.(Vi bor inte tillsammans)Jag sa det för jag viste inte vad han ville.Han sa att han precis hade kommit till Sverige från Italien och letade lägenhet.Men jag tror det var lite mer än så haha.Han försökte krama mig hela tiden och sa att jag hade vackra ögon.Han ville även att jag skulle ta hans nummer och försökte komma med mig hem typ.Haha men tillsist gick han och jag åkte hem.
Tog samma buss som Laura,så jag fick träffa henne lite med! :)
Och sen ikväll har jag vart med Pedram,Emil,Jennie,David,Sofia,Funkiee,Wilhelm och några fler.Och nu sitter jag här.Nu orkar jag inte skriva mer.
Puss på lilltån!

Btw,kan INTE sluta lyssna på den här låten.Love it!♥




Really too late to call,So we wait for morning to wake you.That's all we got,to know me as hardly golden,Is to know me all wrong, they were.


woho





Idag fyller älsklingen 20 år!
Så grattis till dig sötnos.Du kommer få fina presenter av min,trotts att du har allt man kan önska sig(MIG) Höhöhö.
Driver lite,men jag har faktiskt fina presenter till dig.


don't hold back.

God kväll!Haha,fan vad mesigt det där lät.Eller nja,inte mesigt snarare som att jag är en gammal tant.Så nej!Det uttrycken ska jag inte börja med! xD

Just nu sitter jag och sminkar mig.Ska snart ut med älsklingen,funkie och några till.Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men något blir det.Plus att något är bättre än ingenting,rigth?!
Btw,jag vill färga mitt hår igen!Dam dam dam daaamm..ovanligt.Jag vill ha mörkbrunt eller svart.Jag gillar mitt röda hår men även fast jag använder färgbomb och en massa andra produkter så försvinner de röda pigmenten så fort.Och det GILLAS INTE!Men men,nu ska jag dra.
Puss på lilltån! ;)

SVART HÅR!♥


Yeah bro!

http://lmaobro.tumblr.com/





Bildkälla: http://lmaobro.tumblr.com




Anorexia is the devil!(oj,det blev ett långt inlägg)

Sitter och tänker på min operation.Längtar så sjukt mycket!Anorexian har som sagt förstört mina bröst,speciellt eftersom jag fick anorexia i tidig ålder med.Blev sjuk några veckor/månader innan jag skulle fylla 15.Då växer fortfarande brösten.När jag gick ner till 32 kilo,var brösten helt borta.Verkligen HELT borta.Och efter det har dom aldrig blivit fina!Jag vet flera tjejer som upplever samma sak.För mig är bröst en del av att känna sig kvinnlig.Det handlar inte om att man vill visa upp dom eller få mer uppmärksamhet,utan jag gör bröstoperationen för mig egen skull.Jag tycker inte att stora bröst är något ideal eller något sådant.Jag tycker även små bröst är fina,och att man ska vara nöjd med sina bröst.Mina bröst är inte precis små,utan det är andra faktorer med som gör att jag vill operera mig.När jag gick ner i vikt så fort och så mycket,så försvann både den fina formen på mina bröst samt att dom inte alls är så fasta som dom var innan.

Det är inte så konstigt eftersom jag faktiskt var så otroligt smal.Riktigt läskigt att tänka på det ibland.Att jag som är 170 cm(och var det då me) har vägt 32 kilo. Helt sjukt!Jag kommer ihåg hur alla tittade på mig och jag trodde att det var för att jag var så fet,fast det egentligen var för att jag såg ut som ett skelett.Första gången jag såg dom korten så kunde jag inte riktigt förstå att det var jag,eftersom det stämmer inte ihop med den verkligheten som jag har i min hjärna.Det var så jag tänkte.För i min verklighet så var det där inte jag,och när jag tittade i spegeln så var det ju inte samma person som på korten.Jag såg en fet,ful och totalt värdelös person.Att då se dom korten var och är ibland fortfarande förvirrande.Låter säkert jätte konstigt,men det var som att se en annan person.Jag kommer ihåg att jag frågade min syster om det där verkligen var jag.
Tycker även att det är en overklig kännsla att veta att man har vart så psykiskt sjuk och i så många år.Ingen kan någonsin verkligen förstå hur det är.Under många år i sjukdomen så känns det som att jag har levt som 2 personer.Som anorexian och som mitt riktiga jag.Vissa saker som jag har gjort under en tiden som jag var som sjukast,dom kan ja inte ens minnas.Mina föräldrar,kompisar och syskon har berättat om saker som jag gjort som jag inte kommer ihåg.Det är som att anorexian har gjort dom sakerna,inte jagmen det känns ändå inte verkligt.Och så är det med många saker jag sagt och gjort.Mamma och pappa har berättat om några saker.Som att jag flera gånger har ringt till mamma och sagt att jag ska ta livet av mig.En speciell händelse som jag inte alls mindes först,men efter några år minns mer och mer ifrån är att jag hade ringt till mamma då jag stog vid tågstationen och sagt att jag tänkte hoppa framför tåget.Jag sa att jag inte orkade leva mer och att jag älskade min familj.Pappa åkte från jobbet för att hinna hämta mig och mamma ringde polisen och ambulansen för att dom verkligen trodde jag hade hoppat.
Som sagt,jag minns mer och mer av det nu men inget under dom första åren.Nu minns jag att jag tittade på tågen som åkte förbi och tänkte hur skönt det skulle vara att bara bli fri.Minns även att jag ringde min mamma.Men jag minns inte vad jag mer gjorde eller att min pappa kom dit eller hur jag kom därifrån.Minns inte heller vilken tågstation det var eller något annat från just det ögonblicket.

Har några speciella minnen som jag minns.Som då hela familjen var på lucia konser.För att komma upp till lokalen så var vi tvungna att gå upp för en trappa.Jag försökte men jag orkade inte lyfta mina ben,så min mamma bar mig upp för trappan.Jag älskar ju att sjunga,och när vi satt där inne så sa jag att jag också ville sjunga och att jag säkert aldrig kommer få göra det igen.Då började vi alla gråta och det känndes som livet var över.
Ett annat minne är då det var jätte myckt snö ute och jag var på väg hem.Jag skulle gå upp för en brant skogs backe.Jag snubblande och jag orkade inte resa på mig.Varken mina armar eller ben orkade resa mig.Så jag låg där i snön i flera timmar och bara grät.Jag försökte resa på mig och försökte krypa upp,men det gick inte.Till slut så kom någon och hjälpte mig hem.Efter det hade jag blåmärken över hela kroppen och mina händer,fötter och ben var helt blå för att jag hade frusit så mycket.
Minns även julen då alla i min familj och även jag själv trodde att jag skulle dö.Min familj försökte såklart att tänka posetivt men dom trodde inte jag skulle överleva.Jag önskade inte ens mig något i julklapp för jag tänkte att jag ändå skulle dö,så det var bara onödigt att slösa pengar på mig.Jag fick några saker,som typ pärlor och sånt.Men jag fick alla mina riktiga julklappar efter jul,då jag fick behandling.Fick även så sjukt mycket skuldkännslor för att jag inte hade köppt något fint till dom i min familj.Men dom fick fina saker senare.
Jag har överlevt,även om sjukdomen satt fast i över 6 år.Jag dog inte.Jag är stolt över mig själv att jag klarade det i alla fall och jag fokuserar fortfarande frammåt.

Har jätte många hemska minnen,men aldrig mer.
Men att jag inser hur hemsk och dåligt alla dom här sakerna är,det är något bra i alla fall.
Till er andra med anorexia.Sluta aldrig att kämpa!♥

Jag är tacksam för människor som bryr sig om mig.Speciellt min pojkvän,finns ingen bättre person på hela jorden.
Hihi vilket långt inlägg det blev.Om ni har orkar läsa ända hit så godnatt på er. :)

ÄLSKAR dig mer än allt annat.Du lyser upp min dag.Du är unik och underbar,fins ingen som du!
4 år med dig,och jag vill att det ska bli 57890 år till.Även om vi båda är döda då höhöhö.♥





fade into darkness

Tjenis penis!

Har precis beställt hem en present till min älskling som fyller år nästa vecka. :) Älskar att ge bort presenter,speciellt till min fina pojkvän!
Idag har jag vart med Pedram och haft jätte mysigt faktiskt och jag saknar honom redan.♥
Var även på en lång promenad med mamma.Haha,mamma fick för sig att köpa en pizza och när vi kollade på menyn så såg vi att funkie har en egen pizza!För er som inte fattade det roliga,så har jag en kompis som alla kallar funkie och typ ingen säger hans riktiga namn längre.Så det såg lite roligt ut när hans namn(smeknamn) fanns som en pizza. xD


varje gång du möter min blick






all signs point to lauderdale

Tjenis penis!

Har precis ätit middag och ska snart på en långprommis.Idag blev det kyckling med bönsallad,och det var skit gott.Faktiskt första gången på ganska länge som jag var väldigt hungrig,Vilket är bra eftersom jag ibland kan ha svårt att känna hungerkännslor.Alltså jag äter såklart frukost,lunch och middag även om jag inte känner att jag är hungrig.Men men..nog om det!
Btw,nu har jag fått mitt operations datum.WHOP WHOP!!!Den 12 Januari.Det är ett tag kvar men bättre sent än aldrig.Hihi,är redan nervös.Om ni har några frågor om det,så är det bara att fråga på! :D
Nu ska jag torka mitt hår.
Puss








You Me At Six- Bite My Tongue ft. Oliver Sykes [Full Song!]



4454294357_5631edfa78_z_large

Tumblr_lshxpwnjcd1r1yaoto1_500_large


im fucking pro

Snacka om att jag måste vara den dåligaste bloggaren!Hade typ glömt bort bloggen tills nu.Har fan inte bloggat på typ en vecka.Jag har inte haft någon blogglust alls,men ska ändra på det.
Jag har gjort mycket roligt faktiskt och umgåts(stavning?) med mycket människor och min fina älskling såklart.
Igår var det våran 4-ÅRS dag.Fick blommor och blev bjuden på middag,så gulligt.♥
Den här veckan ska jag blogga varje dag,jag lovar....! ^^) Ska även svara på alla frågor i frågestunden.
Fick även några frågor på min mail och hur behandlingen är på capio.Till dig som skrev dem,vill du att jag ska svara på frågorna här? :) Jag svarar gärna och hoppas att du får hjälp med det du skrev.Jobba på och sluta aldrig tro på dig själv!

Puss.

En bild från lördags då vi hade vårt egna lilla bilmöte.
Haha Jag ser ut som en fyrkant i min mörkgöna jacka,men den är så stor! ^^


RSS 2.0