Gratisbio.se

Secondhand Serenade

Tjo bre yoe!(Försöker låta lite ganster) Haha,nej men fan vad töntigt.Stryk det! Säger Hej istället. ;)

Jag och Elsa har just kollat på 101 dalmatinerna,haha.Hon vart som klistrad framför tv-en och skällde såfort hundarna i filmen skällde.Vrål sött!♥
Nu ska jag snart käka lite mat och sen ska jag kolla om tvättstugan är ledig.Måste verkligen tvätta mina träningskläder som luktar apa. -.-
Tänkte bara skriva en liten update,skriver mer sen! :)



Tumblr_lrzth5gx2h1r2u940o1_500_large


hell or highwater

Tjenis penis! ;)

Har vart lite dålig på att uppdatera,Suck,som alltid...!Men man kan ju faktiskt inte tillbringa hela sitt liv vid datan.^^ Men jag kan skriva lite om vad jag gjort i helgen.I fredags var på bilmöte.Det var faktiskt skit kul,många tokiga gubbar och gummor där.Nu menar jag inte bokstavligt talat.xD Tror till och med att jag är den ällsta(<--stavning?) av alla dom vi umgås med.Med mina 21 år så känner jag mig fan som en fossil. -.-
Aja,vi hade kul ialf.Sen åkte jag och Peddo hem till mig och sov.I lördags så var jag med min älskling,vilket var mysigt eftersom det var första lördagen på länge som vi gjorde något under dagen. :) Sen på kvällen så var på på ett till bilmöte,dock bra jag och Peddo.Han racade och vann,Whoop whoop!Han är duktig han min bejb.
Sen mötte vi Emil och Jennie på donken,samt åkt till Vallentuna och träffade Funkiee,Joakim och några till.
Och idag så var min bror här på ett litet besök.Vi ses inte så ofta eftersom han bor hos min pappa och jag hos min mamma.Men vi hade roligt. :) Och nu så sitter jag här och kollarpå tv och tänker på min löver booii!♥

Btw,Har fått mina nagellack som mamma köppte till mig från http://www.beleza.se/.
Eftersom dom var billiga så förväntade jag mig faktiskt inte att dom skulle vara så bra.Men dom var faktiskt över mina förväntningar! :D Färgerna fäste fort,torkade snabbt och satt länge och var välldigt fina! :)
Finns att köpa här----> http://www.beleza.se/nagellack/nagellack-metallics



set the world on fire

Tjenis penis! ;)

Har haft sjukt ont i magen idag av någon konstig anledning.Men det stoppar inte mig,hehe.Jag har både tränat och rensat lite här hemma.Har tränat hemma alltså,och inte på gymmet.Jag har faktiskt vart på välldigt bra humör idag,plus att jag har haft besöksrekord idag.Awesome,whoop whoop!!!
Har inte skrivit så mycket idag men ändå har ni hittat hit.
Om 20 minuter är det fredag och då får jag träffa min fina pöjk.Höhöhöhöhö.
Men men,slut på det här random inlägget.Adjööööö.♥


Will they open their eyes,And realize we are one.


metallics makes you sparkle!

Tips på bra och billiga nagellack!Dom här är från http://www.beleza.se/  och är i metallic färger.Men det finns många olika färger.Njoy! ;)




BTW,glöm inte bort tävlingen! http://www.beleza.se/

Ask me anything


Why does Facebook even give me the option to "like" my own status.Ofc i like my status,i'm fucking hilarious.And awesome.

Tjenis penis! ;)
Sitter här och kollar på Heroes som jag har börjat följa.Kollade på några avsnitt och sen blev det mer och mer spännande,och nu är jag fast!Vissa delar är lite små löjliga men det blir bra ändå eftersom jag är så inne i programmet nu,hehe.Jag fick en kommentar om att jag borde ha en frågestund.Ja,varför inte?!Det kan jag väll.
Fixar någon snart så att ni kan fråga det ni vill. :)



-




Från Sofie

"
Har du ngr bilder då du var som sjukast i Anorexi som du kan visa? :)"

Svar:Ja!Jag har bilder då jag vägde 32 kilo,men jag lägger inte ut dem på bloggen.Dom bilderna skulle nog vara extremt stötande eftersom jag är så sjukligt smal där så många skulle nog tycka att bilderna är obehagliga.Till och med jag tycker dem är obehagliga,jag kan knappt se att det är jag.Ser ut som ett lik,usch!
Tyvärr.Men fråga gärna andra saker om det är något du undrar! :)

♥Djurgården,Stockholms stolthet.♥

♥Djurgården♥ vann idag igen mot Aik med 4-2! :D Men jag är inte förvånad,Som sagt ♥Djurgården♥ är
"bäst i stan"!Så in your face Aik.

♥Djurgården,Stockholms stolthet.♥


 




speeding heartbeats

Tjenis penis! ;)

Sitter här i vardagsrummet och småfryser lite.Bara att säga ordet "höst" får mig att frysa.Men hösten kan vara mysig också,speciellt om man har någon att dela den med.Att tex sitta i soffan med tända ljus och mysa med killen,det är inte dåligt det!Ska snart ta ett varmt bad och bara chilla lite.Tänkte dra ut och springa först,men det får bli imorgon istället.Plus att det känndes lite för mörkt för att springa nu.
Nu ska jag mysa lite med Elsa och sen bada. :D

Elsa!Hon är så jävla söt alltså! ^^




whatever it takes!





I'm electric I just want to dance.I'm electric I just want to dance.I wanna be loved by you.


ever since i was eight or nine,i've been standing on the shoreline.

Tjenis penis! ^^)

Sitter i soffan och testar mina nya läppstift från Makeupstore,ME LOVE!Har ett favorit som heter Summer.Det är lite persiko/rosa färgat.Passar jätte bra till min hudton samt mitt hår. :)
Mjopp,annars så gör jag inte så mycket.Jag har vart på Arbetsförmedlingen idag för ett gruppmöte samt ett enskilt möte.Det gick bra och tog inte så långt tid som jag trodde.Snart ska jag vara med älsklingen.Uppdaterar mer sen!






Hair is in the air -->.beleza.<--

Jag har ju rött hår nu.Jag är sjukt sugen på att köpa rött löshår men har inte hittat något bra,för en nu!
Jag har letat runt på 56789 olika sidor på näten,bland annat rapunzelofsweden,men jag hittade ingen passande färg där.Antingen så var den röda nyansen för mörk eller för ljus.Men så var jag inne på
http://www.beleza.se och där hittade jag den perfekta färgen!!!Riktigt bra sida.Fina färger att välja bland samt bra kvalite.Och att det är fraktfritt är bara en dunder bonus.Finns även en bra deal för oss bloggare där vi kan tjäna en slant. ;) Dom hade även andra billiga saker.Skit billiga nagellack,hudvård,med mera.Dom säljer även presentkort,Hur awesome är inte det lixsom?!Nu vet jag redan nu vad jag önskar mig i julklapp.Sen såg jag att dom tävlar ut löshår,och självklart ska jag vara med i tävlingen.Inte för att jag vinner så ofta,men jag vill verkligen ta chansen!Skulle vara AWESOME att vinna.Vill verkligen ha långt fint rött hår.Gå in där och handla eller var med och tävla!


 ----> http://www.beleza.se <----




.



Tänkte svara på lite frågor.Bäst att passa på innan jag glömmer det! ^^)

Från Elisa

"
Du sminkar dig jätte fint! :) Vilka skuggor är dina faborit skuggor,asså märke?"

Svar:Tack så mycket!Jag gillar många märken.Men mitt absoluta favorit märke är Makeupstore!Bra skuggor som ger mycket färg,dom är även välldigt dryga så de håller länge. :D

Från J

"
Gillar du din egen blogg.Knäpp fråga kanske men ändå lixsom?! xD"

Svar:Hehe,mjo det gör jag väll!Skulle dock vilja ha en mer awesome design!

Från Josefine

"
Du har ju skadat dig själv förut? =( Jag har gjort det med.Gör du det nu och gjorde du det mycket? :/

Svar:Ja!Jag har haft ett självskadande beteende,men det har jag inte nu!Jag gjorde det i flera år,och nu har jag en massa ärr. :( Jag är jätte glad och stolt över att jag har lyckats att ta mig ur det.Jag hoppas att du inte gör det längre och att allt är bra med dig!

Från Emma

"Love your blogg!Du sjunger va?!Hört att du är bra! :D :D :D"

Svar:Åho man tackar!Höhö,japp jag älskar att sjunga och har gått i musik skola och allt sånt där.Jasså,vart har du hört det? ^^)

Från Amis

"Haru någongång vart tvungen att dricka sond-mat?Eller har du bara haft näringdryck.Menar angående anorexi såklart. :)"

Svar:Ja!Jag fick sond innan jag lades in på Capio,alltså då jag var på sjukhus! =)

Har fått några fler frågor,både på mail och här i bloggen.Svarar på dem senare. :)


I love you so much,you must kill me now!

Idag har jag haft det skit mysigt med pöjken min!Vi var i Kista och åt och kollade runt lite,och sen var vi hemma hos mig!Låter inte så märkvärdigt kanske,men vi var båda på jätte bra humör och som alltid så är Pedram så söt! ;D





Lola-Marc Jacobs

Jag fick en ny parfym av mamma idag.Den är från Marc Jacobs och heter Lola.Den luktar skit gott och designen är fett spejsad. Den luktar lite blommigt kan man säga.Haha,är inte precis bra på att förklara dofter men ändå.



 





Mitt paket från E.l.f har kommit,WHOOP WHOOP!

Precis som rubriken säger så fick jag hem mitt paket från E.l.f idag! :D
Jag trodde att det skulle vara som sist att jag skulle behöva hämta ut paketet,men det slapp man juh.Fan vad nice!Så nu ska jag sitta och testa mina nya saker.

2 stycken nagellack
Nagelfil
En vinklad contour borste
En "c"ögonskuggs borste
En ögonbrynspenna
En vattenfast eyeliner
2 stycken läppglans
En kräm ögonskugga
Zit Zapper
Ögonbrynsskugga











What color are you?!


Even though you feel all alone,It can't rain everyday,It don't rain forever.Your sunshine may be gone but i know,It can't rain everyday,It don't rain forever.

Sitter här och lyssnar på regnet och blåsten!Saknar min älskling just nu.Det var inte alls länge sen vi sågs,eftersom vi var i söndags men jag skulle vilja mysa med honom just nu.Men men,nu går det ju inte så jag får fortsätta att sitta här lyssna på regnet all alone.



Jag <3 Skins= Sant!

EAlltså jag MÅSTE ha Skins boxen,så är det bara!Kosta vad det kosta vill,men jag ska ha den.Sitter och nördar Skins klipp just nu.Speciellt från säsong 3 och 4,Och klipp med Freddie och Effy. Dom är 2 av dom bästa i hela serier,och deras kärlek!Haha vilken mupp jag är.Men han gör verkligen vad som helst för henne.Effy mår ju psykiskt dåligt,hör röster,tar droger och sånt.Och tillsist försöker hon ta sitt liv,och den scenen när hon har skärt sig och han hittar henne är en av dom starkaste.Då grät jag,vilket jag har gjort många gånger till Skins.Slutet av säsong 4 är hemsk.Tänker inte berätta om det är någon som ska se det avsnittet,men det var helt oväntat och ledsamt..!Bajs på det!!
Nu ska jag knarka mer Freddie och Effy klipp på tuben och sen sova!
JAG DÖR FÖR DET HÄR KLIPPET!




Daydreamer With eyes that make you melt, he lends his coat for shelter.Plus he's there for you when he shouldn't be,But he stays all the same, waits for you.


moves like jagger-Soul seekerz radio edit.

Tjenis penis! ;)

Sitter här i soffan och rapar som fan,haha!Har druckit päronsoda och blev jätte bubblig i magen,så nu rapar jag som en man. xD Eller nej,som en kvinna!För kvinnor rapar juh med,visst?! ;) Det märks att jag är trött eftersom jag skriver om en massa random saker. Jajajaja..end of the rap story.
Har inte uppdaterat på några dagar så jag tänkte skriva vad jag har haft för mig i helgen.I fredags så var jag på FNM(Bilträff) med Pedram,Andy,Emil och Caroline.Det var först i Ikea Barkarby,men eftersom det började regna så drog alla till Jakans parkeringshus.Där träffade vi Max,Isac,Thomas,Linus och några till som åkte med dom.Och även Joakim,Funkiee och Wilhelm.Vi lekte runt där lite och kollade på lite bilar.Sen bestämde vi oss för att åka till Akalla för att se om det skulle bli något race.Men självklart så blev det inget race.
FML lixsom..!Men vi hade roligt ändå,och umgicks och hade allmänt roligt.Senare åkte jag och min lilla gosegris hem till mig och sov.

I lördags så var vi på ännu en bliträff fast i Kungenskurva.Jag och Pedram åkte dit,och där träffade vi Thomas,Max,Isac och Linus.Sen kom även Emil och Jennie.Vi kom dit välldigt sent,så alla skulle nästan precis åka när vi kom.Dom bestämde att alla skulle åkte till Hornbach(Stavning?).Så vi åkte efter Thomas och dom,men sedan svängde vi av fel och tappade bort alla.Vi åkte runt i typ 456789 år för att hitta dit utan att lyckas -.-.Som tur var så skulle alla åka till Ava istället.Så efter att ha åkt runt som vilsna idioter så drog vi dit.Där tittade vi lite på race och så.
Efter racet åkte vi runt lite mer,var på donken och lite annat.Sen åkte jag och Pedram hem till mig och kollade på South Park.Älska SP,så sjukt rolig serie!!Sen somnade Baby i soffan och jag tittade lite på tv.Tillslut gick vi båda och la oss.

Haha,men shitt vilket långt inlägg det blir nu..men aja.Idag så har jag vart i Kista med Pedram och sen var vi med Funkiee,Emil,Rikard och Maja.Vi gjorde inte så mycket eftersom det spöregnade.Så jag och Peddo åkte hem till mig och "myste" ;) samt färgade hans hår.
Pjuu..är typ helt slut efter att ha skrivit så mycket!Måste börja träna mina bloggmuskler så jag kan skriva längre inlägg.

Peace&Löve! ;)


Blogg tips! ;)

Gå in och kika på Johanna Herrstedts blogg, -En feting länk http://glitterbox.blogg.se/

I just love it!Diggar hennes stil,hår,smink,musiksmak..ALLT! xD En råball tjej måste jag säga!!









No I don't wanna die knowing,That I spent so much time when I was young Just trying to be the winner.


Electroooo pooooop,brorsan vi kör!!!

Cha cha bloggen!Haha,nej usch...skulle aldrig skriva så.Eller jag gjorde ju precis det,men skulle inte skriva så seriöst.För fjortis-style för mig. ;)
Idag har jag först vart i Centrum,skulle fixa en sak på H&M.Sen runt 11:00 åkte jag och Laura till Kista för att shoppa lite.Jag köppte en läpppenna och ansiktstvätt.Jag som brukar vara den som shoppar som en crazy brutta annars,men inte idag!Haha jag höll på att faceplanta rakt ner i backen,men som TUR är så gjorde jag inte det.
Vi strosade runt där några timmar och sen tog vi bussen hem.Och sen ringde älsklingen mig och frågade om jag vill komme till hans jobb!!Blev välldigt glad,för han brukar inte fråga om vi ska va under dagen eftersom han jobbar.Så det värmde mitt lilla hjärta,haha!Så vi lekte lite på hans jobb,tvättade hans bil,och åt på Mammas grill.
Tog en sallad och bejb åt det han alltid äter där,kycklingbitar.Hihi,han e så söt så!
Nu sitter jag här och chillar.

Btw,jag har inte visat Älsklingens nya bil.En Subaru Impreza STI.












Rip Stefan Liv ;(

Jag är inte värsta jätte hockey fanet,men jag har tittat välldigt mycket på hockey.Speciellt för att min pappa har spelat hockey i Husqvarna och är stort Hv fan.Min pappa är född i Jönköping och alla där typ ÄLSKAR Hv,eftersom laget kommer därifrån.Och Stefan Liv var målvakt i Hv71.Så pappa var nästan lite ledsen.R.i.p Stefan och alla dom andra spelarna som dog.

Som min pappa sa "Tung kväll i berga en stor spelare är borta våran största profil i HV. Tung förlust för
hockeyn. Det brinner i ett HV hjärta!!"


Fansen i Jönköping hedrade hockeystjärnan.

Don't go.I'll eat you up,I love you so.

Tjohopp såhär mitt i natten!Kan inte sova och har faktiskt lite ont i magen. :(
Jag känner mig jäkligt trött men jag kan inte somna,dumma mage...Känner mig även lite förkyld. -.-
Har inte så mycket mer att skriva så det får bli ett RANDOM inlägg med lite bilder från WeHeartIt istället.



Weheartit_large

Tumblr_lne05n0ika1qloazko1_500_large

Tumblr_lqw8s1a73r1qfiafao1_500_large

Tumblr_ljwyx4552f1qcepjmo1_1280_large

Tumblr_lqx96xszhz1qiccwjo1_500_large

Tumblr_lqcrklmu401qcwcnho1_400_large_large







Alltså bajs vad bra! :3

Jag typ knarkar det här klippet från Idol!Jag som själv sjunger och är intresserad av sång älskar att kolla på tex Idol och att höra andra sjunga.Omg vad hon är grym,hoppas hon kommer långt.Både en ball,unik röst plus att hon kan skriva grymma låtar.Bara älskar'T!



smile like you mean it.

Hej hopp gummi snopp! ;)

Har precis käkat middag.Det blev en ganska sen middag idag,brukar äta senast halv 7 annars.Men men,så kan det gå! :P Det blev tonfisk filee(stavning?) med sallad och bönor.Den där tonfisk fileen är verkligen skit god.Jag lägger den i ugnen några minuter tills den blivit sådär lagom rosa.Jätte gott och super nyttigt plus att bitarna är ganska stora så man blir mätt.Nu ska jag titta lite på tv sen ska jag gå en lång promenad med Elsa.
Uppdaterar sen.



Haha,älskar't!


We've been on the run,Driving in the sun,Looking out for number1 .

Har inte uppdaterat på ett tag så jag tänkte skriva lite om vad jag har gjort i helgen. :)
I fredags så var vi på bilmöte.Jag,Pedram,Emil,Robin och Calle.Hahaha,Calle hade rakat skallen så han såg ut som ett ollon xD.Det var faktiskt ett roligt bilmöte och ett bra race efteråt,dock kom polisen dit ganska fort så vi hann inte se så mycket.Så vi drog hem,men även för att älsklingen mådde lite dåligt.Så jag och älsk åkte hem till mig.Så jag fick ta hand om min lilla sjukling.♥ I lördags var vi på bilmöte igen fast denna gång i Västerås.Så jag,Calle,Pedram och Emil drog en liten mini roadtrip dit.Det tar ca 60 min att åka dit.När vi kom dit så mötte vi Thomas,Max,Isac,Svante,Ann-Marie och några till som jag inte kan namnen på. :) Det var sjukt mycket bilar där,flera hundra!Så där lekte vi runt ett tag och sedan åkte vi hem igen,och älsklingen sov hos mig.Finns verkligen INGET bättre än när han sover här.Om jag fick välja så skulle han sova här varje dag!♥♥
Vi sov ganska länge,till typ halv 3 idag.Vi var även i Kista och käkade.Mjopp,det var min helg det.Haha,måste fan bli bättre på att blogga nu.Säger det varje dag typ men inget händer.Aja..såatte..aa! ;)

ÄLSKAR ÄR ETT STARKT ORD,OCH DET ÄR EXAKT DET ORDET JAG TÄNKER PÅ DÅ JAG SER DIG!!!




think outside the box.








it's all in the hair.Epic hair colour!

Älskar att kolla på olika hårfärger och hårstilar.Tycker det är ballt att våga sticka ut lite med vågade färger och frisyrer.



Tumblr_lp1b327t4w1qmjg9so1_500_large

Tumblr_lm5n5d7za21qgy1zjo1_500_large

Tumblr_lqt9yfmkzz1qgko5po1_500_large

Tumblr_lq2v3zdld31qc8ie2o1_500_large


.

Från Jemma
"Vart klipper du dig?Älskar ditt hår! :)"
Svar:Jag klipper mig själv!^^Har inte vart hos frisören sedan 2005-2006.Jag lärde mig att klippa mig själv,och det gick bra så jag har fortsatt med det.Om du vill lära dig så kan du titta runt lite på Youtube.Jag lärde mig genom att testa lite på mig själv och genom att klippa andra,men att kolla klipp på youtube är jätte bra. :D Här är ett bra klipp! :)


India Farrell

India Farrell - Photo - Fashion Model

diamonds aren't forever

Tjenis penis! ;)
Har nästan precis kommit hem från Centrum. :) Imorse runt 8 så träffade jag mamma för att gå till Arbetsförmedlingen och skriva in mig.Vi var där runt halv 9, och självklart då så öppnade dom 10:00. -.-
Så vi tog en promenad till Bilia och hälsade på Pedram. :D Hehe,han var så söt när han stog där och jobbade.Sen gick vi tillbaka till AF och jag hade möte med någon tant,eller ja tant var hon väll inte riktigt. ^^ Och när det var slut så kom älskligen körandes i sin Subba och vi drog till Donken och ät lunch.Fy fan vad salladen är äcklig där....varken fräsch eller god.Satt mäst och pillade i skitet...haha vad negativ jag låter nu, men om man ska äta sallad så tycker jag att den ska vara fräsch!Sen så åkte jag till Centrum och hämtade ut 2 st paket och skulle köpa hårfärg.Men just den färgen jag vill ha fanns inte i hela Centrum.Så jag får åka till stora Coop och köpa färg,där har dom skit mycket hårfäger att välja på.Men men,nu ska jag chilla lite.
Pöss.










RSS 2.0