Gratisbio.se

soldiers

Tjenis penis! :D

Godmorgon alla små fisar,hehe! ^^ Sitter och ska äta frulle i form av äggröra med kalkon och tomater, samt en massa vatten. Är sjukt taggat på att komma i form. Jag fick ju ett tränings schema och ett mat schema, men jag kände inte riktigt att motivationen fanns där. Men nu har jag verkligen motivation, speciellt när jag känner att jag gör det för att må bra och för att det är roligt, och inte för att jag måste. Jag mår så sjukt mycket bättre i mig själv nu. Jag förtjänar att må bra och även jag är värdefull. Många tror att anorexia endast handlar om mat och bantningar som går för långt, men det handlar om insidan. Det handlar om det psykiska, och man måste bli hel på insidan. Jag känner att jag är ett stort steg på vägen till att bli 100% hel. Klart att jag kan må dåligt ibland och ha dåliga dagar, men jag hanterar inte det med anorexia eller självskadandebeteende längre. Och det är just för att jag känner att jag förtjänar att må bra och att just jag förtjänar att vara lycklig. :) Ialf, jag vill börja med mitt tränings och mat schema nu. Jag siktar absolut inte efter att bli jätte smal eller att se ut som någon annan, utan jag vill bara bli lite mer fit och bli den Ida som jag vet att jag mår som bäst av.



10 saker ni kanske inte viste om mig! :3

♥ Jag älskar att bada,i badkaret alltså. ^^ Badar ibland 2-3 gr om dagen.
♥ Jag äter hellre frukt än godis. Det finns inte mycket godis jag gillar.
♥ Jag ville bli designer när jag var liten. Jag satt och skissade massa kläder, dock som jag aldrig sydde. ^^
♥ Jag har vart modell, dock en väldigt kort tid pga anorexi.
♥ Jag sover aldrig med fötterna utanför täcket, eftersom det känns som att någon då ska ta tag i dom.
♥ Jag älskar att förnya mitt hår och testa nya saker. Nu vill jag göra dip dye.
♥ Jag ska göra en bröstoperation.
♥ Jag vill jobba med ungdomar som har det svårt.
♥ Jag älskar att sjunga och allt annat som har med musik att göra.
♥ Jag skrev den här listan i brist på annat, hehe! ;)




jessie j

Tumblr_ly240xp6v61r0naxyo1_500_large



Tumblr_m0uxcbzadr1r8fe7uo1_500_large


kollisionen

Jag vet, kass bloggning as always! skriver imorgon. Tänkte bara dela med mig av ett awesome klipp. Min kompis har ett band, och dom har gjort en cover på Loreens - Euphoria. Njoy!


Life, You know it can't be so easy.But you can't just leave it ,Cause you're not in control no more .






gah!Give me all,plx?!


inspo-summer










snabb update jao! :D

Tjenis penis!
Sitter med ögonfrans färgning på ögonfransarna.Det är ett jätte bra sätt att se lite extra sommar fräsh ut, om man inte gillar att ha mascara.Jag brukar köpa Depens ögonfrans färg, som håller i 40 dagar om jag inte minns fel. ^^
Finns att hitta på Åhlens,H&M,Kicks och lite andra ställen. Idag har jag vart ute och sprungit samt gjort läxor.Har 3 stycken till som jag måste göra idag, så det blir mycket plugg ikväll.Uppdaterar mer sen!




amazing

Är med och tävlar om 2 stycken Jeffrey Campbell skor!Om jag vann skulle jag välja de par som visas på bilden, så balla!Jag dör lite..



we run the nigth

Hejhejhejhejhej..och lite mer hej! :D

Sitter i soffan och ska snart plugga lite.Jag och älsklingen var på hans jobb tidigare idag,eftersom dom hade "öppethus" och firade typ 40-års jubileum.Dom hade 70-tals tema, så som gick runt med hippie kläder.Smexigt värre...NOT! ^^) Sen efter det åkte vi en sväng till Täby C och vandrade runt lite och nu är jag hemma igen.
Senare ikväll ska jag åka till peddo och kolla på mellis(Melodifestivalen),jag sätter typ alltid små förkortningar på allt. xD Hoppas att Dead By April vinner, då blir jag glad!Annars så bfhbjldolkjfkcjbnnhe...em ja..såatte.. VINN NU!

Hehe, försökte få med Elsa på bild.Gick ju sådär!






Samma gamla skiva spelas, dansar runt jag hör oss sjunga Wapaba bababa we’re in love

Jag har köppt en skinn-vest från Carlings!599:- kostade den, och jag tycker den är värd vart ända öre. ;)




lana del rey












18 karat gold, just to fill the hole.




caught by the river

Tjenis penis! ;)

Nu var det så där länge sen jag bloggade igen, suck suck suck! Men men jag bloggar ju nu, det är ju bättre än inget rigth?!Såattee..here i go..! Jag sitter nu hemma hos älsklingen i hans sänge med min laptop, medans han ligger brevid och sover.Han är så sjukt söt när han sover. ^^) Söt som socker, jag vill bara ta en tugga av hans kind eller något,haha!Kan ju passa på och säga vad jag har gjort i helgen.I fredags så var jag,Pedram,Funkiee,Amir och Calle på bio i Heron C. Vi såg på Devil Inside.Haha, vi satt alla och typ sket på oss under filmen för att den var så obehaglig.Calle var riktigt skrajj och sen i bilen hem så satt vi och hypade upp varandra ännu mera och gjorde varandra ännu räddare,speciellt Calle! xD Som tur var så sov älsklingen hos mig.I lördags så var jag och Pedram på Calles basketmatch.Tyvärr förlorade dom, men med endast 5 poäng och dom spelade sjukt bra.Sedan på kvällen så kollade vi på Melodifestivalen och sen åkte vi till Nackastrand för att fotta Pedrams Subaru.I söndags så var vi i Täby C och åt på Subway, samt åkte till Vallentuna för att hälsa på Funkiee.Sen på kvällen kom Funkiee över och chillade.
Mjo, det var min helg det! :D Idag har jag pluggat och vart med min älskling.
Ciao!











RSS 2.0