Gratisbio.se

covers

Här är 2 covers på 2 av dom absolut finaste låtar som fins tycker ja.Älskar att kolla på covers och begåvade people ;D Dom här killarna e grymma! Ja vill spela in båda dom här låtarna i älsklingens studio, sååååå älskling lär dej låtarna på gitarr hehe :D





Paket från nelly

De här va va ja fick hem från Nelly.com igår ;)
En super ball lång tröja/klänning som är lite militär/cirkus inspirerad.
Ett par ormskinns-mönstrade legging.





sorry.......

Sorry för dålig uppdatering, har bara verkligen inte haft någon lust till att skriva och ja vet inte heller va ja ska skriva.Har haft några depp dagar och bloggen får ta stryk för de. Men men just nu håller ja på att tvätta.....så ROLIGT...Nooot -.- . Sen kommer ialf älsklingen hit och ja ska färga hans hår och sen ska vi väll mysa lite :).Kanske skriver lite sen om ja har lust.Fick åxå hem några saker ja beställde från Nelly.com igår slänger nog upp bilder på dom sen.

tipps

Ett tipps på va ja tycker e världens bästa solpuder. Isadora bronzing powder, och ja använder mej av nyansen  94 Matte tan. Blir jämn och fin i ansiktet och ger ett solfräscht intryck :D TOPPEN!









gbg

Sitter här och kollat på Top model.Är på mkt bättre humör idag :) Längtar tills ja och älsklingen ska till Göteborg nästa vecka. Vi drar på fredag , sover på hotell i 3 nätter och självklart ska vi till Liseberg :D!!Och kanske möter vi mina kussar och min släkt som bor där.

Hotellet vi ska bo på heter Gothia Towers. Kolla va fint de e ;)





you <3 me

Älskar dej <3 Vill inte vara en minut utan dej.



flyga drake

Förlåt för ingen bra uppdatering men ja har mått välldigt illa och så. Just nu sitter ja och kollar på filmen Flyga drake. Jätte hemsk film men jätte bra.


cant sleep -.-

Kan inte sova, vill inte ens försöka! Mår fett illa och har en jävligt obehaglig kännska i magen.Är allmänt deppig eller nere eller ja vet inte..... Känner för att gå ut och gå en sväng eller bara ta lite luft eller nått.



Nytt i garderoben DEL 2

Tänkte slänga upp 2 till plagg som är ny shoppade.

En oversized tunika från Nelly.com
En kjol från Monki.











hellow

Sorry för nada uppdatering idag, vaknade typ nyss eller aa för typ 30 min sen. Somnade ca kl 6-7 imorse och har sovit skit dåligt för ja har haft as ont i magen. Men nu känns de bättre, btw idag blire bio ialf hihihi. Men men nu ska ja spela lite SIMS sen ska ja göra mej i ordning. ^^ sey yah!

JAHAPP och svar på tal

Blev ingen bio idag -.- Grymmt tråkigt för ja hade faktiskt sätt fram emot det. Ska ut och springa en runda snart i brist på annat.BTW, vilket väder de har blivit helt plötsligt.Va fan hände med solen, nu ere fan kallt ute.

SVAR på Malins fråga " HAR DU NÅN PIERCING?"

SVAR:
Ja, jag har en piercing i ögonbrynet! :)












my name <3 your name

Tänkte visa mitt fina halsband där de står min och älsklingens namn och sen ett litet hjärta i mitten. Beställde de på Mittnamnhalsband.se. Kom rakt ner i brevlådan och fri frakt vare med. Rekomenderas!!!!!!!!!!!



nelly.com

Fick mina nya skor idag från Nelly.com!!!!!!!!! MEN DOM VA FÖR SMÅ GAAH! Fan va ja bliiir sur.....




^^

Godmorgon ^^ Sitter här halv mojjig och nyvaken. Sovit fett länge idag, men ja va så jäkla slut igår så de behövdes nog. Idag ska ja inte göra nått spec underdagen, typ rensa min garderob.På kvällen ska jag och älsklingen se Shrek 3D.



beautiful monster

Fick den här bilden av en kompis idag. Den speglar anorexia och ja tycker den va fin.
Har faktiskt börjat äta lite mer nu, dock har ja börjat träna mer. Ja har suttit i de här fängelset i snart 6 år och ja vet att ja sagt de förr men ja vill verkligen bli frisk nu. Ja är så trött på att leva såhär, för de är ingen liv och de suger verkligen musten ur mej och tar all min energi. Ja vill kunna vara lycklig och nöjd och bara njuta av livet. Ska verkligen försöka OCH DEN HÄR GÅNGEN MENAR JA DE!!










glöm inte att rösta hihi

Glöm inte att rösta på mina skor, så e ni söta ;D


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


är helt sluuuuut

Är hemma från gymmet nu och ja e typ döööd.På vägen hem ville ja bara somna hehe. Men men nu blire SMOOOOOTHIE på hallon och vattenmelon!!!!!




im off

Nu drar ja och gymmar ett tag, skriver när ja e hemma igen ;D

eleven.se

Igår fick ja hem ett pensel-set som ja beställt från Eleven.se! Jätte bra och alla penslar va super fina och självklart e setet rosa ;) Rekomenderas!!!






shoes are my dream

Beställde just hem dom här snyggingarna från NELLY.COM! Med dom här skorna har ju nu 54 par skor....jisses haha, får nog sluta shoppa skor ett tag ;)



HAHAHAHA SNYGGVE ;D

JA BA ÄLSKAR min nya inbyggda cam! Man kan ta så otroligt "snygga" bilder ^^ Den fångar verkligen ens snyggaste drag haha.

Observera att ja INTE ser ut såhär mongo hahaha, kan göra en massa skojj med camen, så bli inte rädd.








puuussst

Yellow ;D Sitter här svettig och äcklig hehe.Kom hem från gymmet för ett tag sen , blev styrka och solning (OFC!).
Ska snart duscha och chilla för ja e galet trött just nu.Sen ska ja kolla om de finns nått roligt på tv att glo på.Och sen ska ja självklart prova NEULASH!!!!Cant wait ^^ Vill verkligen se om de funkar, dock kommer resultatet om några veckor.Men men nu ska ja ta en dusch och tvätta håret och hela de köret.




the gym

Nu drar ja o tränar era små fiiisar ^^ Sey yah!

NEULASH

Fick hem NEULASH idag. Ett serum som gör att ögonfransar och ögonbryn blir tjockare och längre plus att de tydligen är en massa bra grejsimojs i serumet som ska vara bra för både fransar och bryn. Mina kompisar tycker de funkar jätte bra och dom flesta bloggare så ja hoppas de funkar för moii!!

HAR DU TESTAT?FUNKAR DE PÅ DEJ?










white and gold

Tänkte visa upp en ny tröja/klänning ja klöppte på H&M-s REA för ynka 50 spänn. En vit tröja med guld detaljer på axlarna! Jäkligt skön och snygg!!!






NAAAAW :D

Åhhh min pojkvän är verkligen romantisk ^^ Ja fick en jätte fin blommbukett i fredags med lite olika sorters blommor. Och igår fick ja blommor igen, röda rosor :) Tycker om sånna där saker och de visar verkligen att han tycker om mej hihi. Självklart behöver man inte köpa blommor eller annat för att visa att man tycker om nån, men de är extra fint.



ÄR DIN POJKVÄN ROMANTISK? ;D




In the morning

Godmorgon. Har precis vaknat och ja känner mej så jäkla seeeeeg.Idag ska ja och älsklingen till pappa och kolla på min pappas bil. Eller aa älsklingen ska kolla på den.

Hahah kolla den här bilden på min lilla sötnos.



im not

Ja är inte min sjukdom, ja är personen bakom sjukdomen som försöker hitta sin väg tillbaka.

nytt i garderoben (DEL 1)

Tänkte visa lite nytt ja shoppat.

Kavaj med nitar från Ginatricot.
Jeans jacka från H&M.
Skorta från Monki.










du borde vara rädd för min syster haha

Min syrra spöar skiten ur en tjej från Australien. Min syrra är hon med röd där de står "HANNA" ;D Alltså hennes namn.









walking in new shoes

Tänkte slänga upp lite pics på mina nya skor ja köppte på Dinsk0o.





goood morgon!!

Sitter här nyvaken eller aa nyvaken o nyvaken kanske vaknade för 20 min sen ^^. Väntar på min mamma som ska komma till mej ett tag idag, så ja är i full rulle att röja undan lite. Uppdaterar lite senare under dagen. Seyyy yaah!

rösta på mina skooooor!

Snälla söta gå in och rösta på mina skor. Dom e as balla juh! ;D


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


im back suckers :D

Nu ska ja börja blogga igen tänkte ja. Har inte haft problem med ryggen och haft lite smått blogg torka. Men ja ska försöka uppdatera så mkt som möjligt. Idag var ja och shoppade i Kista, lägger upp bilder på sakerna sen.

BTW, har köppt en ny data och lekt lite med camen som är inbyggd i datan. Tihi.''










im alive

Ja vet att ja inte uppdaterat, sorry som fan. Men som sagt ja har fått ryggskott och ryggmuskel inflamation och de är inte de lättaste att dras med. Kan inte ens gå fan. Men ja kommer uppdatera som vanligt igen då de blivit någolunda bättre.




helt fuckup!!!!

FÖRLÅT för typ ingen uppdatering men ja har inte kunnat pga att ja har skadat min rygg. Ja var på gymmet igår och sista övningen ja gorde var benpress, kände mej extra stark och la på lite extra och miin rygg fick ta stryk för de!.Igår kunde ja inte går eller röra mej utan en huggade smärta och muskelkramper och ja kan inte räta upp ryggen. Det gör så in i hellvettes ont, ja har gråtit hela dagen då ja försökt gå. Men de är lite bättre nu för ja har fått riktigt starka smärtstillande! Men ja vet inte hur mkt ja kommer uppdatera på ett par dagar.


svettlana

Nu drar ja och svettas på gymmet! Hörs. ;)



HAHAHAHAHA

Hahahahahahahahahahahahaaaaaah, hade tråkigt så ja gorde en makeover på mej själv, Vampire style!

FÖRE




EFTER





gbg

Yeeeey, jag och älskligen ska åka till Göteborg i Augusti. Vi ska bo 3 nätter på Hotell och gå på Liseberg och lite annat. Kanske vi träffar på mina kussar som bor där :D




ledtråd nr 2 ;D

Andra ledtråden på vad ja ska göra i höst, Haha!



sone

Har vart och tränat och håller på att dö av värmeslag! Gosh..., Tänkte slänga upp bilder på lite av de ja har shoppat, inte allt dock för ja pallar inte ta kort på allt nu hehe. Men de blir om ett tag ska bara hitta min USB sladd till mobilen.


jahapp

Håller på att svettas ihjäl, de e verklige varmt ute!! Sitter här med 67890 st fläktar på a eller okej då 2 st men ändå ;) Har inte gort ett dugg idag faktiskt, ska träna sen och nu sitter ja bara och chillar. Tänkte kanske käka nått innan träningen men matlusten blir verkligen noll när de e så här varmt ute. BTW, filmen igår va rätt så bra faktiskt lätt 3 av 5 ialf :D

movie night

Sitter och sminkar mej och ja och älsk ska snart dra på bio på Heron City. seey yah! ;)




åhhhhhhhhhhhhhh

Ja längtar efter så mkt nu, Först bio ikväll sen ska min mama bjuda mej och älsklingen på en resa vart vi vill.
Och sen längtar ja till min *************** såklart!

naananaaaa..

Sitter och väntar på mamma min som ska komma hem med min andra hund idag för hon ska till Kreta imorgon och ja ska passa lilla Wilma då. De är min hund men hon bor hos mamma, och min andra hund bor hos mej.
Har precis vart ute och sprungit en runda och höll fan på att svettas ihjäl!!! Men men man ska inte klaga på solen, de är skönt väder och man e ledig, kan de bli bättre? Jo ja ska på bio med älsk ikväll åxå hehe.





wanted

Skit ball topp med axel-detalg från Nelly.com




mittnamnhalsband.se

Beställde ett halsband idag från Mittnamnhalsband.se.

De ser utsåhär i modellen men självklart kommer de stå mitt namn och älsklingens namn ;D




Kent in my <3


TBS

Sitter och glor på Tyra Banks Show. Idag handlar de typ om personer som gör allt för att bli kända.




cederquist

Tycker de e ganska intresant med fotagrafi även om ja inte själv tar så många bilder. En fotograf som tar välldigt uppmärksammande och intresanta bilder är Simon Cederquist, Han förmedlar nått med sina bilder! Me like ;D






back again

Hemma från träningen och helt fucking slut!!! Körde järnet hehe och blev faktiskt lite smått illamående efteråt, Men nu ere bra. Ska snart duscha, måste bara chilla lite och ligga framför tven och pusta ut. Sitter och glor på grannfejden på 3an. Haha så komiskt när vuxna människor bråkar om så onödiga saker.

sey yah soonnee

Sitter och smälter maten ett tag innan ja ska dra iväg och träna. Ska en snabbis förbi Täby C innan dom stänger med och köpa en sak till mamma min ;)


Hörs puss på tån!




Planer för helgen



TRÄNA UNDER DAGEN.
BILMÖTE PÅ KVÄLLEN?






KÖPA EN NY KAMERA?
BIO PÅ HERONCITY, ECLIPSE!!!






TRÄNA.

ledtråd 1 haha!

Har fått flera frågor om vad de är ja ska göra.

Tex:

Vad ere du ska göra :P? ere farligt?

Vad är det du ska göra om några månader? :D Kan man inte få veta.


Här får ni en liten ledtråd haha. Det gäller att tänka till lite.






















 


uttråkad till max...

Sitter här och har fett tråkigt. Ja funderar på att gå till Täby C och shoppa lite till haha men ja venne, brände lite över 2000 spänn igår. Aja får väll chilla hemma eller dra ut och springa eller nått.

RSS 2.0