Gratisbio.se

Watching the people get lairy,It's not very pretty I tell thee.

Tumblr_lxbphuxjvo1qegbtho1_250_large

Tumblr_lln1044heq1qzjfmoo1_500_large

Tumblr_lw0dabdw5d1ql0iy5o1_500_large

Tumblr_ltu1bfudd71qgfdj2o1_500_large  362348322_large

Tumblr_lmlkdbuybt1qb4r3mo1_500_large


vi dansar med vapen

Tjenis penis! :3
Sitter hemma hos älsklingen och spelar WoW. ^^)
Vi både sitter och gamear,socialt va?! Haha, men det är faktiskt kul ibland.
Idag har jag haft en chill dag med Robin eftersom han har sportlov.Då slipper jag ialf vara ensam.Dock blev det ingen "kebabrulle-lek"....En sån där normal lek ni vet..såatte..
Annars har jag inte gjort så mycket idag.Vi tittade på 3-dje avsnittet av kontoret.Klockrent program alltså, dock rå kopierar dom The Office. Vi Svenskar ska alltid ta andras program och aldrig komma på några egna.Aja..kul är det ialf. :D


svar på en fråga :D



Tänkte svara på en till fråga om min syrra! :D
Från Jenny
"Vad är det för kampsport din syster utövar? :)"

Svar:Hon tränar olika kampsporter men mest Muey Thai.Hon har även tränat karate i typ 1000 år,haha!Hon har nästan svart bälte. ;)







take me over

Nepp,nu vill jag ha sommar!Sol, värme, ljusa kvällar, grönt ute, kunna cykla ^^, grilla, ALLT! :D
Så nu tycker jag att all snö ska smälta och bara ge fan i att komma tillbaka.
SOMMAR♥

Tumblr_lzr3r69at01qivllro1_500_large

awesomeness


we found love in a hopeless place

Bajs,kan inte somna.Har ont i halsen och i huvudet, samt känner mig lite täppt i näsan.Jag har vart sjuk HELA JEAVLA TIDEN..de senaste veckorna/månaderna. Mitt imunförsvar kan ju gå och ta sig någonstans. -.- Bara om jag går in i samma rum som någon som är lite förkyld eller något, så blir jag självklart sjuk.
Jajajajja nu ska jag sluta att klaga. :) Idag är det fredag och då får jag mysa med min älskling.Får se vad som händer i helgen, något händer det säkert ialf.Tänkte bara skriva en liten update när jag ända är vaken.Skriver mer sen.
Ciao. ;)
Älskar dig baby!

,

Tänkte svara på en fråga jag fick! :)
Från Alexandra
"Vilka bloggar läser du mest? :D"
Svar: Jag läser en massa olika bloggar, men jag kan länka de som jag läser oftast. =)
http://www.lindahallberg.se/
http://chilah.devote.se/
http://jooannas.blogg.se/
http://kandylandy.se
http://jherrstedt.blogg.se/glitterbox/?tmp=13190902
http://www.kissies.se/
http://svettlukt.se/
http://conler.blogg.se/
http://caty.nu/
http://lavitadilovisa.blogg.se/
http://kenzas.se/
http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/
http://hofh.myshowroom.se/

out of time

You can take everything I have
You can break everything I am
Like i'm made of glass
Like i'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!




sexual man chocolate

Fick ett par gör snygga Tiamo skor av mamma!Tack som fan mamma,haha! :D







DRIVING in the sun

Wooow..det är nästan 2 veckor sedan jag skrev.Måste börja att skirva mer,men jag har faktiskt viktigare saker än bloggen.Sorry dudes! ;) Dock suger det att jag inte skrivit på så långt tid,det får jag bättra mig på.Jag har vart mycket hos älsklingen och då vill man inte sitta och blogga hela tiden.Kan berätta lite vad jag har gjort i helgen och i veckan.I lördags så var jag,Pedram,Funkiee,Calle och Lovisa på bio.Vi såg den där nya filmen,chronicle.Den var lite fucked up men bra ändå,tycker jag ialf.Sen drog jag, Pedram och Funkiee hem till Pedram och gjorde typ nada..sååattteee aa,så kul var det!i söndags hade vi en chilldag.I måndags var jag hemma hos älsklingen hela dagen medans alla andra var på jobbet eller i skolan.Jag diskade och städade Pedrams rum, haha kände mig som värsta hemma frun fan.Hörde även ett högt ljud från nedervåningen, jag trodde typ att någon var där nere och blev skit skrajj.Jag vågadade inet gå ner och titta vad det va. xD
I tisdags så var jag och mamma i Solna Centrum och shoppade.Jag köppte en tröja och en massa hårvårdsprodukter. :D
Mjo,det var lite av vad jag har gjort.Skriver mera sen.
Ciao! ;)

HÄR ÄR ALLA HÅRVÅRDSPRODUKTER JAG KÖPPTE!!!LYCKA!!




i wanna taste you one more time again

Tjenis penis! :D
Sitter och kollar på Topmodel och äter yogurt.Idag är det fredag och jag ska till Heron City med Pedram,Calle,Lovisa,David,Amir,Funkiee,Josefine och Wilhelm. :) Dom ska bowla och jag ska vara "hejjarklack" ^^.
Jag har fortfarande lite feber och är förkyld, så jag känner mig inte riktigt taggad på att bowla.Men jag tycker det är roligt att bara umgås.Men nu ska jag chilla lite och sen plugga.
Älskar den här låten! ;)



.

Tänkte svara på 2 frågor som jag fått. :)
Från Alexandra
"Jag har själv anorexia och skulle gärna vilja ha stöd och kanske fråga lite frågor.Känner typ nada som har äts,känner mej fett ensam. :( Skulle jag inte kunna få din mail eller msn el någe?"

Svar
:Tråkigt att höra!Ja,man känner sig sjukt ensam och oförstådd.Det är därför jag tycker det är viktigt med stöd från andra med ätstörningar och de som haft ätstörningar, eftersom de vet vad man går igenom och kan stötta bra.Skicka en kommentar med din mailadress.Jag publicerar den inte så att ingen annan kan se den. :) Du får absolut fråga mig vad som helst.

Från M
"Du har väll en syster som jobbar på gym och tränar kampsport? :P"

Svar
:Hihi, yes det stämmer!Det måste vara Hanna du menar?Hon är personligtränare samt tränar många typer av kampsport.Hon ska faktiskt snart till Thailand i 2 veckor för att tävla. :)

HÄR ÄR EN BILD PÅ MIN SYSTERYSTER! :P

in to the spo-inspo








bajs bfvejfkrkjfldsa,lölkesaefj..

Haha, Ja rubriken säger väll allt?!
Känner mig sjuk och har feber.Ligger i soffan med min laptop och ska snart äta tomatsoppa. Yummie! :D
Äter nästan alltid samma sak när jag är sjuk.Tomatsoppa,blåbär och yugurt. ^^
Det vart en snabb update för nu ska jag suga i mig lite soppa.Haha eller inte suga i mig,så kan man väll inte ens säga?!Såatttee..aa... ^^)
Ciao!

MIN KREATIVA SJUKMAT! :D



when i held yah.

Hahah, min lilla söta Elsa.Hon blir aldrig större trotts att hon blir äldre.Hon kommer alltid vara min lilla plutt. ^^






winter winds

Hej jag heter Ida och jag är dålig på att blogga! -.-
Jag har inte orkat faktiskt och sen har jag inte vart hos älsklingen med. Jag har även vart förkyld och sjuk gång på gång, är det nu igen! -.- Suck, mitt immunförsvar borde gå och gräva ner sig.
Aja..Kan säga vad jag gjort i helgen och lite så. Ifredags var jag,Pedram,Funkie,Calle,Lovisa,Emil,Jennie,Wilhelm och någon mer jag tyvärr inte minns namnet på och åkte pulka.Eller jag åkte inte eftersom jag är var sjuk.
Alltså vilken jävla mördarbacke det var!!Den var sjukt lång, brant och full med massa gupp samt att den var rätt så hal.Killarna höll ju typ på att dö i backen.Lilla pedram stukade sin tå. :( Hihi, han såg så söt ut när han haltade hem.
I lördags så var jag och älsklingen hemma hos hans farbror och firade hans födelsedag.Det var trevligt faktiskt.Vi tittade även på melodifestivalen.Dead By April var helt klart bäst!Hoppas dom tar hem hela skiten!
I söndags så var jag med älsklingen hela dagen och vi hade en chilldag. :) Älskar att mysa med min lilla fjärt.
I måndags skulle jag göra salsprov på ett ställe som ligger vid Slussen.Mamma hänkade på eftersom jag inte var så hype på vägen.Men vi hittade dit tillslut och jag gjorde provet.Man kan endast gå G på det provet, och jag fick rätt på alla frågor så jag fick G. ;) Det har fan gått bra för mig med mina uppgifter med.På första kursen som jag nu ska avsluta har jag gjort 7 uppgifter och jag har fått VG+,MVG,VG,VG,MVG,MVG och MVG.Det tycker faktiskt jag att man får känna sig lite stolt över. D:
Men men, nu ska jag försöka sova igen.Har försökt jätte länge med att somna men det är svårt när jag är sjuk,blir så varm och har ont i huvudet.
Ciao.


dagens fail!

Har precis tvättat klart!Haha, asså jag har så sjukt mkt otur hela tiden.När jag hade tvättat sista maskinerna så gick jag ner igen för att ta ut tvätten.När jag kom ner i tvättstugan var det helt genom blött på golvet, och jag såg att maskinerna hade läckt vatten.Typiskt sånna saker som bara händer mig, så jag fick typ panik och började tok-torka med golvmoppen och handdukar.Det tog säkert 45 min för att få upp allt vatten.Jag var skit stressad hela tiden ialf någon skulle komma, hehe!Sen skrev jag en lapp och skyndade mig ut därifrån fort som fan.Haha,minen jag hade när jag såg vattnet måste ha vart priceless asså. xD Hoppas inte jag får skulden för det bara, jag kan ju inte rå för om maskinerna går sönder.(A)
Aja,nu ska jag ut med Elsa och sen ska jag plugga lite
Ciao!

Så det vart dagen fail,tummen upp för det!Höhö!
Btw,älskar dom här roliga cameffekterna min dator har. :D


like a baws and other awesome shitt













en kebabrulle, 2 kebabrullar. :3

Tjenis penis! :D
Sitter hos baby och kollar på när han spelar wow och lyssnar på Disney Musik..,haha!
Jag borde göra mina uppgifter innan jag lägger mig men min hjärna är typ som ett överkokt ägg..(bra jämförelse..!)
Jag blir helt mindfuckad av all Disney musik och av en massa andra saker.Aja..
Idag har jag vart hos älsklingen hela dagen när de andra var och jobbade.Men Robin var hemma från skolan, så vi lekte en massa.Haha vi rullade in oss i madrasser och lekte kebabrulle.Vi gömde oss även under sängen.
Mjo,det låter ju verkligen normalt... ^^).
Aja skriver mer sen.
Haha,fina bilder på oss som kebabrullar.




RSS 2.0