Gratisbio.se

dumma bajs hår -.-

Asså varför ska det slita så mkt på håret när man färgar det.Vill så gärna färga mitt hår mellan/mörk blondt,Men jag gör inte det just nu för att det kommer slita nått så otroligt på mitt hår.Jag måste ju avfärga och sånt innan och avfärgningen är så stark.

Typ den här hårfärgen vill jag ha.



ask me

En fråga från Elin

"Hejsan!

Jag undrar om du får någon hjälp just nu för din anorexia?Och hur länge har du haft anorexia?Har du msn,skulle vilja fråga et par frågor till dej :)

Ta hand om dej!"


SVAR:Hejsan.Just nu har jag ingen hjälp från någon klinik,men jag ska börja gå på möten på Unga vuxna och kanske möten på Scä eller Capio. Både skolan och min tandläkare vill skirva en remiss till en ätstörnings klinik, men eftersom jag är myndig så bestämmer jag det själv.Jag går sista året i skolan så jag är rädd att om jag skulle skirva in mej på en klinik nu,missar jag för mkt skola och kan inte ta studenten.Jag har vart sjuk i snart 6 år.Jag fick din mail via komentaren så jag skriver ett mail till dej med min msn :) Ha det bra!

its freeezzziiing

Nu har dom satt upp julgranen ute på våran gård.Den ser jätte fin ut :D Längtar till jullovet asså, då man bara kan chilla och göra vad man vill.Och sen självklart julafton!!!!!Men men nu ska jag snart ut med hunden,och måste klä på mej så mkt så man ser ut som en eskimo pga kylan.




waaassuuupp??

Tjenis penis ;)

Sitter här och har nyss kommit hem från skolan.Vi hade idrott som sista lektionen och skulle spela fotboll.Alla killarna drog upp byxorna till naveln för att se ut som töntar hahaha XD Sen flög det bollar hit o dit och överallt,och nu menar jag fotbollar ^^ ska snart börja skriva på mitt arbete som ska vara klart imorgon.





HEY

God fucking morgon!

Bajs,orkar inte gå till skolan idag,men men måste endå -.- Slutar fett sent idag med eller aaa,jag tycker det är sent :P Vi slutar 15:30.Efter skolan ska jag väll antagligen hem sen på kvällen drar jag nog till gymmet.

Hörs efter skolan♥♣

BTW,JAG VILL HA TAYLOR MOMSENS RÖST,SÅ BALL!





 

 


en snabbis update

Tjenis penis ;)


Hinner med en liten snabb update :P Har precis vart ute med hunden i kylan och jag höll på att frysa ihjäl.Ska städa mitt rum och vara lite social med Andy Pandy hehe :D Och snart så kommer min älskling hit och myser lite med mej.Uppdaterar kanske sen

godmorgon

Godmorgon ;)


Sitter här och väntar på nått jäkla blomsterbud som ska komma med blommor till mamma.Gick och la mej 5 imorse och vaknade typ 11 så jag fick ca 6 timmars sömn ialf.Det är verkligen riktigt skit jobbigt att inte kunna somna,om nån har något tips på hur man kan somna om nätterna så DELA MED ER??!!!
Men men idag kommer Andy hit så jag får se hur mkt jag bloggar,Måste vara lite social med ;D

Puss på lilltån.♥


vinner inte Jay hela Idol,ska jag fan flytta från sverige!


julklappstips:locktång

Ett litet julklappstips till dom som gillar att locka håret.Idol-s locktång från Babyliss.Den är enkel att använda för att man rullar upp håret på tången.Den finns att köpa på bla Åhlens,och där kostar den 499:-



closer to the edge

Tjooo ;)


Sitter här as seg...jag fattar inte varför jag inte kan sova under nätterna.Jag gick och la mej kl 09:00 imorse -.- Och sov typ 2-3 timmar.Mamma tycker jag ska gå och ta en massa prover,vilket jag inte vill!Men men ska ta en dusch så att jag blir piggare.Ikväll ska jag vara med min älskling och mysa.






3 saker

3 Saker du gör just nu :
Kollar tv
Klappar hunden
Har tråkigt

3 Saker du vill göra just nu:
Pussa på min kille
Cykla
Rulla mej i snön ^^

3 Händelser du längtar efter:
Egypten
Operationen
Studenten

3 Kännslor du känner just nu:
Kärlek
Ångest
Uttråkad

3 Saker du gillar:
Älsklingen
Träna
Ha roligt

3 Saker du inte gillar:
Falska personer
Se andra må dåligt
Spindlar

3 Egenskaper du värdesätter hos andra:
Ärlighet
Trohet
Omtänksamhet

3 Egenskaper du inte värdesätter hos andra:
Otrohet
Svek
Egoism

3 Filmer du gillar:
Inception
28 veckor senare
Saw

3 Band du gillar:
30 Seconds to mars
Marilyn manson
Linkinpark

3 Saker du gort idag:
Sprungit
Inrett vardagsrummet
Slappat

3 Bra egenskaper om dej själv:
Faller inte för grupptryck utan vågar stå för det jag tycker
Trogen
Omtänksam

3 Dåliga egenskaper om dej själv:
Dåligt självförtroende
Slarvig
Lätt uttråkad



fashionstudio

Satte ihop ännu en outfit på H&M-S hemsida. Njoy ;)







Your mine

Ville bara säga att jag älskar min sötaste,finaste pojkvän.




svar på tal

En fråga från Jennie :D

"var kan du tipsa mig om att hitta dessa röda färger??"

SVAR
:Du kan köpa röda hårfärger/toningar i en vanlig matvaruaffär eller tex Åhlens,Kicks osv.Beroende på vad du har för hårfärg kan rött vara lite komplicerat att färga,Det är ganska svårt att få precis den röda du vill ha.Så fråga gärna någon frisörsalong om lite tips och om du har råd,färga där :D




same

Tjoho ;)


Sitter och glor på gamla avsnitt av The Hills på våran nya tv och sen käkar jag sallad.Har haft as ont i huvudet idag så jag har typ bara chillat.Var ute en långprommis me Elsa med.





snygga skor från Nelly.com





weii baby

Tjooo ;)


Sorry för ingen uppdatering men jag har haft fullt upp hela dagen.Först har jag vart i skolan till ca halv 3,sen åkte vi till Boom för att hämta några saker mamma köppt,och efter det kom våra nya möbler till vardagsrummet och sen har vi monterar det.Så jag har inte haft tid för bloggning,men imorgon skärper jag mej :D.Nu ska jag ta ett varmt bad och chilla.



sleepy

Sorry för ingen uppdatering på ett par timmar men jag slumrade till ^^ Sov bara 3 timmar inatt pga att jag har svårt att sova om nätterna,vilket suger balle!!!! Och sen har jag vart med älsklingen ikväll och myst.Nu ska jag tvätta av sminket och fixa mina nagklar tror ja.Hörs kanske sen.Puss på lilltån ;D




dont get it

Tjenis Penis ;)

Kom nästan precis hem från Täby C.Hämtade ut 2 paket på posten,innehållet är min nya dos av Neulash och 2 julklappar till brorsan.Såg även några typ 12-åringar som stog och rökte och tyckte dom va as balla.Fattar inte grejen med att röka och fattar inte hur alla som röker verka tycka det är så coolt.För coolt är väll det sista rökning är.En äcklig canserpinne som kostar massor med pengar och förstör kroppen.Men men det är deras val.Nu ska jag glo lite på tv typ och äta lite soppa.Pöss



yeh broo

Tjululuu!!!


Sitter här med brorsan och kollar tv.Har precis ätit sallad,och jag e fan as mätt och har as ont i magen nu :(
Ska ut med hunden nu och sen chilla lite.Palla skola imorgon asså...vill ha jullov NU!Så man kan göra vad man vill och bara ta det lungt.Aja skola är ett måste...Men men nu ska ja dra och chilla med brorsan.




yes,thats all

Godmorgon ;)

Har vaknat och precis duschat.Somnade typ 4 igår så jag är fett seg.Men men idag kommer min brorsa hit och ska kolla lite på det vi har renoverat i lägenheten.Och sen är det ju skola imorgon så jag sla inte göra nått spec,typ sätta på Bus,fixa naglar Osv.

Uppdaterar senare. XoXo


BTW,Snygg outfit från LookBook.nu



ROLLINGSTONES SHIRT

time after time

Åhh jag längtar verkligen så SJUK MYCKET till nästa år.

Då ska jag

♥ Åka till Egypten
♣ Boka tid hos Strandkliniken
♦ Ta STUDENTEN!

Btw,kommer inte att uppdatera så mkt mer nu på några timmar,ska vara med älsk.
Puss!

julklappstips:Bästa mascaran ever!

Den här mascaran från Rimmel är verkligen BÄST!Har sagt det förut men säger det igen hehe.Så om nån du känner önskar sig en mascara,KÖP DEN!Den heter Rimmel Sexy Curves.
Den gör ialf mina ögonfransar långa och tjocka.







home

Tjenis penis ;)

Sorry för dålig uppdatering idag.Jag har vart med mamma och älsklingen och handlat på Elgiganten.
Så ny tv-CHECK! Nytt hemmabio system med blueray spelare-CHECK! hehe kommer passa bra i vårat nya vardagsrum.Och nu ska jag snart äta sallad med mamma och chilla lite,Sen ikväll kommer mina söta fina älskling och myser med mej.Btw,vi träffa en fett skön korvgubbe haha.Han pratade om kärlek och sånt,men han sa faktiskt bra saker,som att kärlek är mer än bara sex vilket jag tycker är helt rätt.För mej är sex nått man gör av kärlek,men det är inte allt som jag vet att vissa killar i förhållande tycker.Men men jag uppdaterar mer sen.


I LOVE YOU!



mikrofonkåt


svar på tal :)

Svar på en liten fråga från Emma.

"Vilka ögonskuggor tycker du är bäst om man vill ha snygga och bra?"


SVAR:Jag tycker helt klart ögonskuggor från Makeupstore!Dom har en massa snygga fäger och dom är dryga så dom håller länge.Och om du ska trixa med ögonskuggor så glöm inte att köpa bra penslar :) Gärna av syntethår.



i love this pic,men den är från 2005 :D

Jag älskar den här bilden på mina syskon och mej,Dock är den suddig för jag har tagit bild med camen på den riktiga bilden ^^.Den är från 2005 och jag kommer ihåg den dagen så väl.Det var min ena systers fördelsedag och vi hadde picknick ute.Jag kunde inte äta någonting förutom ett päron.Och det slutade med att jag satt och skakade och grät,och då började mina systrar gråta med och sen satt nästan alla där och grät.Jag älskar bilden men dagen vad hemsk,kände mej så jäkla elak och det kändes som att ja förstöde hela dagen.Men ingen la nån skuld på mej utan dom viste ju att jag var sjuk.Jag vill verkligen INTE vara med på kort men jag tog ett för deras skull.Jag ser inte precis lycklig ut.... :(

BTW,JAG ÄR DEN I HELTSVART OCH BLONT HÅR!



Julklappstips: Väska med nitar från Modekungen

Ett litet julklappstips för den som gillar nitar.En skit ball svart väska med nitar undertil från http://www.modekungen.se.Själv ska jag antingen önska mej den eller köpa den.Priset är lite saftigare än vad man kanske normalt lägger på en väska.Den kostar 899:- men den är slitstark och håller bra.









 

 


going in blind


hair

Tänkte tipsa om de värmeskyddande spray jag köppte idag.Det är från Matrix och heter Vavoom Gold Heat.
Det skyddar jätte bra mot alla värmetänger,mot sol och hårfön.Och det var inte så dyrt heller,kostade 159:-









stan ;D

Tjenis penis ;)


Har precis nästan kommit hem från stan.Jag åkte in till stan ca 12:00 och mötte upp mamma och vi tog en shoppingrunda.Jag köppte några julklappar och sen lite saker till mej själv såklart ;)

Till mej själv shoppade jag ;)

♥ Värmeskyddande-spray och serum för torr hårbotten från frisörsalongen i Åhlens City.
♥ 2 ögonskuggor,ögonpenna och quick fix från Makeupstore.
♥ Presentkort på Manikyr.
♥ Hårborste.
♥ Hårinpackning.
♥ Silikondroppar för klyvna toppar.




julklappstips :Manikyr

Om man inte vet vad man ska ge bort,och tycker det är svårt att komma på en "sak" att ge kan man ju ge bort en upplevelse eller något man kan göra.Att ge bort en manikyr brukar vara uppskattad.Och naglarna blir grymt fina.Själv gillar jag manikyr med svarta toppar.


just hello

Hejsan.

Sitter här och väntar på att en rörmockar-snubbe ska åka.Han fixar rören till toan eller nått ^^
Idag har jag vart i skolan och det var en ganska kort dag,fast den kändes lång. -.- Va även hos kuratorn idag,och frågade några saker.Mår inte alls bra idag.Jag ska be mamma komma hem om hon kan för jag vill inte vara själv idag.Om hon inte kommer hem drar jag och tränar.Jag vill inte vata ensam.,,,Jajaj men men..Ska inte skriva alla deprimerade saker i bloggen.Har skrattat välldigt mkt idag med.Våran klass är verkligen störd XD


worthless

I feel worthless,so fucking worthless.Like thin air,like a black hole,like nothing.Im nothing,my feelings doesnt matter, not to you,not to anyone.Well this sucks.....



lookbook

3 snygga outfits från http://lookbook.nu


Sandro, Bitching & Junkfood, Burberry


H&M Striped Blazer, Levis Vintage Shorts, Vintage  Gold Cross

 




burr

Tjenis penis ;)


Ligger inbäbbad i sängen med täcken :D Har precis tagit ett varmt bad och jag somnade i badet hehe.
Idag försov jag mej och kom typ 11 till skolan ist för 09:20.Smart...INTE!Men jag fattar inte hur jag inte hörde min mobilklocka ringa.Sen efter skolan gick jag en promenad nån timma.Det var skit kallt ute så när jag kom hem var mina ben helt röda.Men men..nu ska jag fortsätta ligga här och värma mej ^^
Uppdaterar sen ;)



hope

Hellow ;D

Sitter här och kollar på Beck som precis började på 4:an.Har sett typ alla Beck flera gr men dom är bra endå.Sen såfort det blir reklam ska jag ner min sista vända till tvättis och hämta mina kläder.Imorgon äre skola som vanligt,tråkigt men ett måste.Längtar verkligen till jullovet nu asså.GE MEJ JULLOV!Hihi,och GE MEJ MIN PÖJK JUST NU,saknar han och önskar att jag kunde pussa på honnom just nu.


GAMMAL BILD PÅ MEJ OCH ÄLSK.





Min önskelista ;D

Har redan skrivit önskelista,har ni?
Jag önskar mej

SkullCandy hörlurar (svarta)
♥ Nagellack
♥ Smycken (Stora örhängen och ringar)
♥ Presentkort på Makeupstore
♥ Presentkort på Åhlens
♥ Presentkort på H&M
♥ Parfym
♥ Värmeskyddande spray till håret och andra hårprodukter från frisören.
♥ Hårinpackning
♥ Hantelset
♥ Foundationpensel från Makeupstore
♥ Stegräknare






farsdag

Tjulululu ;)

Har precis kommit hem från pappsen.Var där och grattade han på farsdag,och träffade även mins brorsor.Hahah shitt asså,sist jag träffade ena min lillebrorsa var jag längre än honnom men nu är han längre än mej,Inte okej!haha.Men men nu ska jag snart tvätta -.- Orkar egentligen INTE men jag MÅSTE.

puss på lilltån.♥







i hate this,and i hate you

Usch,kan inte sova.Ligger och oroar mej för saker.Just nu ligger jag och tänker på att jag ska till tandläkaren den 20-nde December -.- Fyyy säger jag bara.Jag vet att jag kommer ha hål,precis om förra gången.Jag har mej själv att skylla eftersom jag vet vad det beror på :( Men jag försöker bättra mej,det gör jag.Men jag kan ialf inte sluta tänka på det.Jag har redan borstat tänderna typ 3 gr bara ikväll för att jag är nervös.

Jag hatar sånt här,och jag hatar dej ÄTS.....

heartbeat

Tjenis penis ;)


Har vart i Kista idag med min lilla älskling.Köppte några julklappar och sen lite stuff till mej själv och sötnosen köppte en tröja som han passade as skit bra i.Efter det åt vi på en av resturangerna där,fast det kändes riktigt onödigt eftersom jag betalade 80:spänn och åt typ 1/4...aja nästa gång ska det bli bättre.Sen har jag vart me syrran och mamma idag,och min syrra skulle på maskerad och ville låna smycken av mej.Och jag har ju en hel smyckes affär snart fan,så det var inga problem :D Nu ska jag bara chilla sen ska jag vara med älsklingen idag med.Jag tycker verkligen om den där pöjken alltså,hela mitt hjärta bankar för dej♥






usch va ja e bortskämd ^^ (A)

Efter min insident igår med en tappad mobil i kaffe....så fick ja igång min mobil men den laggade och skärmen var fuktskadad.Ist för att reparera kom mamma hem med en helt sprillans ny mobil :O Tack så as mkt mamma säger jag bara!



oh fuck!

Asså jag måste vara den fucking klantigaste personen som finns -.- Jag har tappat min mobil i kaffe..asså hur lyckas man?? jo,jag skulle kolla på en film men höll på och somna så jag tänkte att jag skulle testa att dricka lite kaffe och kolla om jag blev piggare.Brukar aldrig dricka kaffe,men självklart så skulle jag testa -.- och jag höll mobilen och kaffet i samma hand och tappade mobil-faaaan rakt ner i koppen.Jag tog upp den fort som fan och plockde isär den,och har lagt allt i delar så det kan torka.Men nu så funkar inte mobilen,den går att trycka igång men skärmen är helt svart.Jag är skit nervös och har ont i magen för dehär.Kan inte sova nu heller utan tänker bara på om det går att laga och hur dyrt det är isf.Nån som vet?

R.I.P MIN MOBIL!


julklappstips=parfym av Christina

Ännu ett litet julklappstips ;) Christina Augilera har släppt en ny parfym som heter Royal Desire,och den luktar as gott.





style by ida-glida

Satte ihop en outfit på H&M-S hemsida.Bara att gå in på hemsidan och sen gå in på fashionstudio.







stjärnvinsten

En liten snabb update ;) Sitter i mitt rum och ska skrapa lite lotter jag fick av mammsen :D Har redan vunnit på 2 st.Efter det ska jag kolla lite julklappar på nätet och chilla.

Pözz

BTW,Jag visar mej inte i camen för att jag precis har duschat och ser ut som ett blött monster ^^



i miss summer,and my blond hair!


julklapptips =ringar!

Tänkte tipsa om ett bra julklappstips till dom som gillar smycken.På http://www.cocoo.se har dom grymmt snygga ringar.Det är bara att klicka hem så kommer dom hem till dej,rakt ner i din brevlåda,och fraktfritt!Skit bra!! Tänkte visa några av mina favvis ringar därifrån som ialf jag skulle bli glad att få i julklapp.












volym

Tänkte berätta hur jag fixar volym i mitt hår.

♥ Först använder jag volumaster från OBH-Nordica.
♥ Sen tar jag Proffs Volumax och masserar in i håret.
♥ Efter det så pudrar jag lite Proffs Volume Powder precis vid hårbotten.
♥ Och tillsist så tupperar jag,men bara lite.







snow land

Tjenixen ;)


Har precis kommit hem från en löpningsrunda.Höll på att ramla en gång,hehe måste sett as roligt ut! ^^
Nu ska jag ta en dusch och vänta på att älsklingen ska ringa.Har inte gort så mkt idag,pluggat lite och vart ute med hunden ganska många gånger.

Uppdaterar senare.puss♥

Snygg outfit från LookBook.nu.



I WANNA RUN TO YOU

Tjenis penis ;)

Sitter och kollar på I form med Anna Anka och väntar på älsklingen :) Idag har det vart skola som alltid,och sen drog vi till Arninge.ÅHHH jag har världens julkännsla,men det verkar som att det bara är jag som tycker det är mysigt med snön.Vill bara gå ut och bygga typ en iglo och jaga isbjörnar ^^

Men men nu ska jag göra mej i ordning för min snygging ;)



HAHHAHA JA DÖR!!! XD


well well

Tjenis Penis ;)

Sitter och glor på tv och snackar me pappi i telen.Ska snart ut en promenix med Elsa och sen ska jag nog slagga eftersom det är skola imorgon,Eller rättare sagt försöka för jag har svårt att sova på nätterna och just nu är jag faktiskt inte spec trött.Men men..!Uppdaterar imorgon.puss på lilltån ♥


svar på tal ;)

Tänkte svara på en liten komentar jag fått.

"Tja,är dina läppar "äkta" eller har du nått i dom? ;D"

SVAR:
Dom är äkta,jag har inte sprutat in någon i dom eller likande.Däremot använder jag lipplumper ibland,som gör läpparna fylligare :)


update

Har nästan precis kommit hem.Har vart i skolan som vanligt och jag blev så lack!För jag har pluggat arslet av mej till ca halv 4 inatt för jag trodde jag skulle ha prov,och så var det inge prov idag -.- Sen hadde vi skridskor på idrotten,och jag HATAR skridskor....kanske för att jag inte kan stå upp på isen,...men endå ;) Men jag satt och skrattade åt älsklingen och rikard som åkte runt med sina fula röda hjälmar. Hahah och älsklingen ramlade flera gånger.Och nu sitter jag här och ska käka sallad och kolla på Simpsons. Puss på lilltån.


natt-inlägg

Fuck vad jag är stressad -.- Var ju sjuk innan lovet och då missade jag 2 st prov och jag kanske har dom imorgon då.Så jag sitter här mitt i natten och pluggar.Vill inte ha skola imorgon,vill ha mer lov :( Jag mår bättre hemma än i skolan,och maten går bättre på loven och så.I skolan har jag så mkt press på mej och jag blir så lätt stressad.Och jag gämför mej med precis alla,och såfort jag går utanför mitt klassrum känns det som att alla tittar på mej som om jag var ful,fet och misslyckad :( Jag gillar INTE skolan!Just nu pga fucking anorexian...Vill ha mitt liv tillbaka,för just nu känns det som att jag inte har nått liv.I HATE THIS.Längtar till jullovet redan nu.

ema

Idag ska jag titta på MTV-EMA (Europe music award). Går på Mtv kl:20.00





yes box

Tjoho ;)

Jaaaaa vet att jag inte har uppdaterar så mkt på senaste tiden men jag har haft bloggtorka och sen har jag haft saker att göra utanför datan ^^ Igår bakade jag och sötnosen lussebullar och tittade på Drag Me To Hell,trodde den skulle vara läskig men jag garavade fett mkt för den va lite smått komisk.Idag har jag och älsklingen sovit läääänge,FÖR LÄNGE :p Sen har jag duschat och är skit stressad.Ska plugga till 2 prov tills imorgon.Uppdaterar sen.♥


Hahah BTW, en rolig sak.Jag och älsklingen låg i sängen och han fjärtade HAHA och jag trodde det var min hund.Så ja ba :Tyst Elsa! Han ba:Det var ja som pruttade HAHAHA.Kanske låter sjukt men det var skit
roligt..



naaaw

Har precis tvättat min hund ^^ Hon ser jätte rolig ut,och as söt.Så sitter hon här skir blöt och sur.








stars in the sky

Tjenis penis ;)

Har vilat idag för jag har haft ont i huvudet och inte kunnat skriva så mkt på bloggen.Igår var ju jag och älsklingen på Heron City och kollade på Paranormal Activity 2.Den var fan läskig,hoppade till flera gånger heher.Den får en 4 av 5 faktiskt.Nu vill man ju se 1:an med..har inte sett den.Ikväll ska vi baka lussebullar,peddo var så sugen på det haha så då blire så ;)

BTW,snygg outfit!Från LookBook.nu


Topshop Top, DIY Jeans, Doc Martens Boots

movie

Ikväll ska jag och älsklingen se på Paranormal Activity 2.Har inte sett 1:an men det går npg bra endå.Får ser vad jag tycker om den,för några av mina polare tycker dom filmerna är bra och vissa säger att dom är as kassa.



tapet tapet

Sorry om jag inte uppdaterat på ett tag men jag har inte vart vid datan för jag har inte orkat.Idag har jag kollat på pappa när han tapetserat i vardagsrummet och nu sitter jag här och försöker ta kort på mina hundar som inte vill vara med på bild.







love u

Hej hopp ;)

Nu ska jag städa mitt rum sen ska jag vara med älsklingen och mysa lite.Får se om jag uppdaterar nått mer ikväll annars hörs vi imorgon.


I LOVE YOU


dkny

Den godaste parfymen NÅGONSIN är DKNY Be Delicious.Den luktar as gott och inte för mkt utan precis lagom.
Ska du köpa ny parfym,KÖP DEN!



boom boom pooww

Tjenis penis ;)

Har precis kommit hem från Boom,var där idag igen fast med min lilla älskling.Han köppte 2 tavlor och jag köppte porslin till min mamma.Nu sitter jag och väntar på pappa som ska äta med mej idag,han ska käka pizza men jag tar tomatsoppa.Ikväll ska jag mysa med älsk och imorgon blire stan,yeeey.Ska köpa nytt löshår.

Uppdaterar sen..Puss påer♥



svar på tal

Från Elin "2 små frågor :D

Vad gillar du för tv-serier?
Vart har du lärt dej att sminka dej så snyggt?

kramis"


 

Svar:Jag gillar många serier bla,The Big Bang Theory,Biggest Loser,How I Met Your Mother,Scrubs,Desperate Housewives,Cold Case,Jims Värld,Family Guy,Simpsons,Top Model,The Tyra Banks Show,Csi,Skins,Supernatural,Dr.Phil,Supersize vs superskinny,La Ink,Pretty Wild,Made,The Hills,Svenska hollywood fruar och några fler ^^


 

Svar:Tack så mkt :)Jag har lärt mej själv och även tittat på många sminkvidios och sminkbloggar och olika tutorials på internet.Sen lekar jag bara med olika fäger och testar olika saker.Och ibland frågar jag på Makeup store,som har bäst skuggor och du vill ha bra :)

puss


kat von d make-up


just like what-eva ;)

Sorry för inget bloggande för en så sent men jag och mamma har vart och köppt nya saker till lägenheten.
Vi var i en inrednings affär som heter Boom om jag inte minns fel.Vi beställde hem jätte många fina saker.Sen var vi på resturang Baron och åt sallad ;) Sen nu så sitter jag här och har skit tråkigt...!Jag blir lätt rastlös har jag märkt,spec på senaste tiden.Kanske tar en långprommis med byrackan,hehe ne skojja min söta hund.Min hund är faktiskt Uber söt ^^


liten update

Sitter och kollar på tv och har allmänt tråkigt -.- Ikväll ska jag bara chilla lite och kanske ut och springa,Ja får se.Vädret är pissdåligt...!Undrar fortfarande hur alla besökare har hittat hit ;)!?? eftersom min statestik har ökat rätt så mkt dom senaste dagarna.Så TELL ME ;)!!

BRA LÅT!


sötnos ^^

Igår köptte älsklingen kinderägg ^^ Han fick en segelbåt som leksak hehe.


hellow

Tjenis penis ;)

Blev ingen mer uppdatering igår eftersom jag var med älsklingen ;) Vi kollade på Were The Wild Things Are som faktiskt var en välldigt fin film även om den är en barnfilm, eller jag tycker alla kan se den men den är nog klassad som barnfilm.Men jag gillar filmer med bra budskap, och det har den filmen.Idag har jag hjälpt pappa att renovera lite sen var jag med älsk i Arninge.

Pöss


RSS 2.0