Gratisbio.se

Usch!vidrigt!!!

En vän på Facebook la in den här bilden.Det är en reklam som hon hittade inne i stan,för en hemsida som baseras på att man ska ha en affär då man är gift.Alltså vara otrogen.Blir bara så äcklad när jag ser/hör sånt här.
Otrohet är inget man ska skylta och göra reklam för som om det var den nyaste bilen eller något.En hemsida som den här borde förbjudas!!Otrohet är inte något man ska acceptera,inte någon gång,Och det finns inga bortförklaringar,ursäkter som gör otrohet okej!Har man det minsta respekt för sin partner så antingen löser man sina problem eller så säger man att man vill gå vidare till någon annan.Att bedra någon är så lågt man kan sjunka i ett förhållande.Att få sin kärlek ersatt av någon annan,FY FAN FÖR SÅNT!
Den där sidan är för personer som inte vet vad kärlek är.Om man är gift och ens tänker på att besöka sidan,då borde man inte vara gift.Den där sidan är INTE för personer som älskar varandra.Och vadå,gör livet levande?
På vilket sätt att det att vara levande att bedra sin partner.Om man nu är så olycklig i sitt äktenskap eller känner att man inte älskar sin partner,då skiljer man sig!Och om man inte vill skilja sig så tar man tag i förhållandet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0