Gratisbio.se

redhead, like a firetruck!

Saknar mitt röda hår lite. :((( Har blå/svart hår nu, och jag tänker inte färga det på ett bra tag eftersom jag har färgat så många gr. Men jag saknar ändå mitt röda hår. Skulle haft kvar det om inte rött hår tappar pigmentet så fort. :((


makeup inspo <3




tjenis penis

Hej hej hej hej! :D

Vet, har inte vart bra på att blogga som vanligt. Har vart hos min baby mycket och pluggat, samt andra saker. Just nu sitter jag och kolla på en massa makeup bloggar och makeup tutorials på Youtube. Är verkligen galen i smink typ, skulle vara jätte roligt att jobba som makeup artist. :) Imorgon är det fredag, eller idag egentligen eftersom klockan är över 00:00. Ikväll så jag mysa med älsklingen hemma hos mig. Vi ska kolla på film och bara softa. På lördag är det de första bilmötet, WHOOOP WHOOOOP!! Det är över 3000 pers som har anmält sig. Det börjar klockan 20:00 på Ikea Barkarby parkeringen, så har du ett vrålåk som du vill visa upp eller bara komma och titta på andras bilar och umgås, så kom dit!! Jag kommer åka med älsklingens Subaru. :)) Vi kanske ses där.
Nu ska jag kolla lite på näten och sedan sova.
Ciao!

Vill ni ha lite mer information om mötet så kika på Fb.
-------> http://www.facebook.com/#!/events/313031915405744/ <-------


Älsklingen Subba! :)


This Means War

Hej hopp gummisnopp!

Sitter här vid datan med Elsa i knät, myspys! :) Har nästan precis käkat klart, idag blev det kyckling med tomatsås och grönsaker. Ska snart dra ut på en liten prommis med Elsa i "vår" vädret. Klockan är snart halv 9 och det är forfarande ljust, BIG LIKE!!! :D Hoppas det blir fint väder i helgen med. På fredag ska jag till läkaren för en hälsokontroll. Då blir det till att kötta in nålar i armen, damdamdaaamdaaaam. Hehe, nerrå det är inte så farligt. Är inte rädd för blodprov eller något sånt, så det kommer gå kanoners. Vet inte riktigt vad som händer i helgen, så jag får se vad den har att bjuda på. :D Längtar däremot till nästa helg då det är det första bilmötet. Det är HELT SJUKT hur många som har anmält sig, nästan 3000 pers. Det kommer bli grymt!!!!
Men men, nu ska jag kila ett tag.
Ciao! ;)

Har kommit på att jag har ett riktigt stort huvud, eller hur??!!
Kan ju vara för att min hjärna är så enorm..vem vet! ;)



this is so my style






Happy birthday

♥Grattis till min fina och balla syrra som fyller år idag!GRATTIS!! :)♥

 


give your heart a break


tips på fina lockar utan locktång. :)

Tänkte tipsa om hur jag gör lockar utan värmetång. :)
Jag använder mig av saltvattenspray och aragon oil. Jag sprayar saltvattensprayet i håret innan jag går och lägger mig och sen gör jag två flätor i håret. Sprayet kan torka ur håret lite, så därför använder jag mig av hårolja för att håret ska bli återfuktat och lent. :) Det anväder jag direkt efter sprayet, innan jag gör flätorna. Sedan sover jag med flätorna, och på morgonen har jag fina lockar. Blir lite "beach-look"!.






I Won't Let You Go

I Will Never Let You Go,Your Mine Forever!
Love you, the love of my life!



Gammal bild på mig och älsklingen. Hihihi typ 3-4 år gammal!


beating heart baby

Åhhh, vill att mitt hår ska bli lite lite längre så, då ska jag göra Dip Dye. Det är så sjukt snyggt och trendigt! ;)








ÅRETS FÖRSTA GRILLNING,MUMMA!

Har även hunnit med årets första grillning för i år. Grabbarna grillade kött och jag lax, blev skit gott!
Hihi, så små dom ser ut på den här bilden för att vara gamla grappar.. xD




Tonight We are young, So let's set the world on fire. We can burn brighter , than the sun.

Hejsan!

Haha, har inte bloggar på evigheter.Jag har haft en liten "Bloggpaus". Jag har inte orkar fokusera på att blogga om jag ska vara ärlig, dock känner man sig nästan lite skylldig när man inte bloggar då jag faktiskt har ett par läsare, och inte bara ett tioatal. Nu låter det som att jag är värsta "storbloggaren" som skryter om sina läsare, och så är verkligen inte fallet. Haha, han fan inte flera tusen..men upp till några hundra som mest. :)
Så jag antar att de fina läsare jag har, vill läsa min blogg och det jag skriver. Därför känner man sig lite skylldig om man inte ger läsarna något att läsa. Jag har även vart hos min älskling typ 80% av de senaste 2 veckorna. Jag har haft jätte jätte mysigt och gjort flera roliga saker. Imorgon är det fredag och då ska jag på bio med Pedram, Calle, Funkiee och Robin. Vi ska se den nya Battleship.

Härlig låt!!!




quitters never win

Var bara tvungen att dela med mig av den här bilden på min syster yster.Tycker bilden är så cool på något sätt och välldigt motiverande!




RSS 2.0