Gratisbio.se

update

Tjenixen ;)


Har precis kollar på The Hills och lite på The City.Ska snart börja sminka mej lite eftersom jag ska vara med min älskling ikväll.Vi ska kolla på film men först ska vi åka och handla på Coop,jag ska även kolla om dom har nån snygg färg jag kan göra slingor med. Uppdaterar senare.

Btw,Min statestik har vart mkt högre idag.Nu får gärna berätta hur ni hittat hit ;)?!!

Pözz♣



ida-glida

I brist på annat satta jag ihop en liten outfit på HM.SE. Gorde tillomed en ny kategori som heter
H&M fashion studio  <----  hihi^^ har ju gort ett par så jag tyckte det passa.Här kommer ialf en till.









fly away

Tjenis penis ;)

Har precis duschat,så nu luktar jag inte svett längre ^^ Hehe jag blev sjukt varmt inatt när jag sov,kändes som en jäkla bastu.Men men nu är det vintertid..både bra och dåligt eftersom man får en timme extra kan man säga men det blir mörkare tidigt :( Vilket jag inte alls gillar.Igår såg vi på SAW 3D,den var inte lika bra som dom tidigare filmerna tycker jag.Dom andra filmerna var mer genomtänkta och den här var mest "splashig" ^^.Men äcklig var den,och det är ju syftet.Så den får 3 av 5!


BTW,Jag vill färga MÖRKA eller LJUSA slingor i mitt hår.Eller kanske jag får en knäpp och färgar håret svart igen,vem vet ;)





mjohopp

Har vart en hektisk dag idag med,därför har bloggningen tagit stryk.Jag gick upp 8 och var ute och sprang och efter det tog jag ut hunden.Sen från ca 10 har jag tagit isär alla bokhyllor vi hadde vilket var många -.- sen slängt alla i ute i kontäjnern?? Hahha hur stavas det?Ni vet,en sån där stor låga man slänger skräp och gamla möbler och sånt i ^^ Hihi.Sen har jag dammsugit och gort ren golvet.Allt det tog ca 3 timmar,och sen så duschade jag och nu har jag bara chillat lite.Ska på bio ikväll och se SAW 3D.Så nu ska jag snart göra mej i ordning.

XoXo♥

BTW,Snygg outfit!



work work work

 Känns som att jag inte suttit ner 5 min idag,först var jag ute och sprang imorse,efter det var jag ute med Elsa,sen städade jag mitt rum,sen tvättade jag i tvättstugan,sen rensade jag vardagsrummet på saker eftersom vi ska renovera där,Så ja la ner allt i kartonger,sen hjälpte jag pappa att bära en soffa och en fåtölj,sen bärt ner saker till grovsopporna och dammsugit lägenheten och NU sitter jag här..PUST!! Ikväll ska jag ialf kolla på Idol och vara med älsklingen.


XoXo♥

movie

Tjenixen ;)

Har precis köppt biljetter till Saw 3D imorgon.Jag,älsklingen,David,Emil och Amir ska kolla.
Nu ska jag typ tvätta -.- sen ut med hunden och så.Sen ikväll ska jag vara med älsk.

Uppdaterar snart igen ;)





vi har bytt hotell

Vi ska ju åka till Egypten i januari, men mamma ville ha ett finare Hotell så nu har vi bytt igen ^^
Så nu ska vi åka till Sunfamily Siva Grand Beach.


SunFamily Siva Grand Beach

Siva Grand Beach Hotel: View from the top floor.

Siva Grand Beach Hotel: Ser det ikke herlig ut her??

Siva Grand Beach Hotel: Walking in the shallow water

Siva Grand Beach Hotel: pool by night


whip my hair

En låt av Will Smiths 9åriga dotter Willow.Cool låt och talang för att vara så liten ;)



my baby

Tjenis penis ;)

Sitter och kollar på rosabandet galan på 3:an.Idag har jag inte uppdaterat så mkt,sorry för de men jag har vart på Ikea men pappa och Patrick.Vi handlade lite till hemmet eftersom vi renoverar,handlade även en spegel till mitt rum.Sen nu på kvällen följde älsklingen med mej och köppte hårfärg.Tack för det sötis :) Miss u.


I Love My Boyfriend!



egypten

Skrev fel förut,Det hotellet vi ska till heter The Grand Hotel fast ligger i Hurghada.Det vi ville ha var uppbokat men det här hotellet duger bra ;)









gerimax

Tjosan ;)

Har vart i Kista och fick med mej nya löpar/träningskor!!Kostade 120kr och dom är jätte bra,visar dom sen.
Köppte även Gerimax Mutli energi som ska ge mer energi och gör en pigg.Tex om man är hösttrött eller om man vill få mer ork under träning.Man ska ta en tablett en gång om dagen.


one more time

Snart bär det iväg för ännu mera shopping i Kista med älsklingen,tihi I JUST LOVE TO SHOP!.Jag gör verkligen det,har blivit lite beroende tror jag ^^ Men vem är inte det.Fast jag är välldigt generös med och shoppar gärna saker till andra åxå.Men men ska chilla lite sen hämtar älsklingen mej klockan 5.Hörs sen.


XoXo♥




one more time

Snart bär det iväg för ännu mera shopping i Kista med älsklingen,tihi I JUST LOVE TO SHOP!.Jag gör verkligen det,har blivit lite beroende tror jag ^^ Men vem är inte det.Fast jag är välldigt generös med och shoppar gärna saker till andra åxå.Men men ska chilla lite sen hämtar älsklingen mej klockan 5.Hörs sen.


XoXo♥




shopping today del 1

Har vart med mamma och shoppat hela dagen ;) Tack mamma!
Jag köppte både skor och smink och annat.


Tänkte visa lite av det jag shoppade.
♥ 2 Par Uggs.
♥ 1 Par boots.
♥ 2 läppglans.
♥ Puder















i love you

Har haft världens mysigaste kväll med älsklingen.Du är verkligen allt för mej hjärtat!
Imorgon ska jag och mamma till Arninge och shoppa lite nya saker till lägenheten,Nu ska jag tvätta av mitt smink och tvätta mitt hår,om jag orkar ^^ annars blire imorgonbitti.

Puss på er ;)






titta vad som just kom med posten ;)

Naaajjs mina paket har kommit,med 3 filmer jag beställde från Cdon.com,Flickan från ovan,Pandorum och Till vildingarnas land ^^  och sen min palette ;)






tisdag

Tjenis penis ;)

Sitter och kollar på Förhäxad på tv,vilken egentligen är ett skit program men men...!Brorsan och pappa har vart här idag och fixat lite.Ska snart ut med hunden och sen ska jag vara med älsklingen ikväll.


well hello

Tjoho!

Sitter och tittar på tv just nu och har försökt få i mej den där jäkla tomatsoppan jag köppte.Som jag sa tidigare så har jag jätte ont i käken och halsen så det är jätte svårt att tugga och svälja :( Men halva soppan fick jag i mej ialf och lite vatten.Buhu,det är så synd om mej..Hehe nej men ont gör det!Nu ska jag kolla lite mer på tv och sen vila lite.

Pözz♥


Makeup inspiration (smokey eye)


buhu

Tjenis Penis!

Sorry för ingen uppdatering idag.Har vart hemma från skolan för att jag har haft magont och mått illa hela natten.Har även ont i halsen och käken såfort jag pratar eller dricker/äter.Helt sjukt,försökte äta en apelsin förut men det gör as ont.Älsklingen är snäll och kör mej till affären sen så jag kan köpa soppa så att jag får i mej nått ialf.Annars har jag inte gort så mkt idag,utan mest vilat.Uppdaterar sen.

XoXo♥

Så idag äre synd om mej ;)


update och svar på fråga :)

Tjulululu ;)

Sitter och kollar på The Hills.Fan att det bara går en gång i veckan,såfort det slutar vill man se nästa avsnitt.
Ikväll ska jag plugga -.- och fixa håret och naglarna.Sen imorgon är det skola,fast det är bara en vecka kvar sen är de loooov,YEES!


Svar på en fråga jag får hela tiden ^^

"Har du linser?"

SVAR:Nej,det har jag inte. :)



broadway


yeeh

Tjoho!

Sitter och kollar på tv.Mamma var precis här med lite saker.Jag fick en skrivare och en radio ;) Sen har hon köppt en sterio och en kamin till vardagsrummet.Nu ska jag bleka min tänder med min blekpenna och kolla in min skrivare.Nu kan jag skriva ut bilder och annat.Skit bra!Sen ska jag ut och springa och sen duscha.

XoXo♥





chriiiiissmmaas

Åhhhh jag har världens julkännsla,vet inte varför men jag bara har det.Jag vill bara ut och köpa en massa julklappar hehe ^^Visst älskar man att få julklappar men jag är en sån där person som tycker det är super kul att ge julklappar.Brukar sitta och planera vad jag ska köpa till alla och slå in det jätte fint och göra låder till julklapparna och sånt.Förra året la jag ner hur mkt pengar som helt på bara inslagnings saker hehe.
Ska snart vara med älsklingen men först ska jag göra klart så mkt som möjligt i min garderob sen göra mej i ordning.



just beställt hem

Beställde just hem den här ögonskugge-paletten med Neutrala skuggor.Finns att köpa på http://www.kosmetikan.se/



i missed you

Tjenis penis ;)

Älsklingen har nästan precis åkt hem.Han sov här igår,jätte mysigt var det.Har saknat honnom jätte jätte mkt!!!
Idag ska jag försöka hinna göra klart i min garderob.Sen ska jag vara med älsklingen ikväll igen.
Uppdaterar sen.

XoXo♥

Gammal bild men så fin endå ;)



my bags del 1 ;)

Har verkligen skit tråkigt...Och jätte ont i magen :( Har precis målat klart min garderob,gick bra förutom att färgen tog slut -.- Så ja måste leta reda på mer.Håller även på att rensa kläder och väskor.Tänkte några av mina väskor.









Dumma hår

Jag vill bli blond igen.Inte sådär jätte blondt som på min bild men typ mellan blondt.Men mitt jäkla bajshår kommer åka av om jag blonderar nu,det vet jag.Varför ska blekning och sånt vara så starkt....



snöööööö

Åhhh det är snö ute :) Jag stog på ballkongen igår natt typ kl 3 och såg när det snöade.Jag älskar julen,och den första snön ger mej alltid en mysig julkännsla.Idag är det fredag och jag ska faktiskt inte göra nått alls idag :(
Bara kolla Idol och sova antagligen,har as ont i magen fortfarande och har huvudverk.

XoXo♥



Fuck This..

Ne nu drar jag ut ett tag,kanske cyklar eller nått..pallar inte sitta här och vänta på bättre tider.Har en skit dag och den blir inte bättre genom sitta här även om jag inte vill vara med nån just nu eller göra nått..men ja drar mej ut endå.


Hörs!XoXo♥

Liten update

Gaaaaah håller på och sliter som ett djur för att försöka rubba en typ 50000 kilos kista full med böcker som står i min garderob.Det är mammas stuff och ja ska flytta den till hennes garderob och shitt va tung den är..men men är halvvägs nu ;)

BTW,Snygg outfit!!!


Vintage Sweater, Gap Cutoff Jeans

to sleeeepy

Tjenis penis!


Sitter och är så jäkla trött,har knappt sovit nått inatt för jag har haft as ont i magen och mått illa :S Och jag är typ stressad hela tiden men jag vet inte varför.Tur att jag är ledig på torsdagar så att jag inte skulle behöva sitta och typ sova i klassrummet.Ska snart ut och springa sen ska jag fixa min garderob lite.Men nu ska jag sitta här och mysa med hunden lite :D




svar till dej :)

Tänkte svara på en liten fråga.

"Hejsan,jag har själv anorexia och jag undrar hur mkt du har tränat som mest,tex under den tiden du var som sjukast?Fortsätt kämpa på,för jag vet hur svårt det är. :) "

SVAR:Då jag tränade som mäst så tränade ja 8-9 timmar om dagen.Jag gymmade,sprang,cyklade och hemma tränade flera gånger om dagen.Jag började 5 på morgonen och körde hemma träning sen gick jag till skolan men kunde inte sitta still där så jag gick från skolan ca halv 10 och gymmade på Njoy,sen efter det gick ja hem och tränade sen tog jag cykeln och cyklade till ensta och sprang sen cyklade jag runt lite,och efter det cyklade jag till gymmet som fans på kikboxningen,ibland hadde dom inte öppnat en men jag fick alltid komma in o träna endå,och efter det körde jag kickboxning.Körde även kickboxningspass 4 gr i veckan.Sen gick jag till det andra gymmet (Njoy),gymmade och sen cyklade hem.Och hemma gorde jag sittups och hantlar innan jag sov.HELT SJUKT ÄR DET!När jag skiver det kan jag inte fatta det.Egentligen hadde jag ingen ork till det men anorexian är så stark så det blir som ett måste och man kan inte sluta.Ja du vet säkert :) Tack så mkt och kämpa på du med.Vi kommer lyckas båda 2 :)


chillmode

Nu e jag hemma och ska plugga och chilla lite.Sen ska jag ut med elsa i kylan och promenixa lite.Sen ska jag börja rensa i min garderob så att jag kan måla där imorgon.Men men uppdaterar mer snart,TUMMEN UPP FÖR DE hihi ^^




XoXo♥




.......!!!

Tjoo!!

Sorry för dålig uppdatering idag men idag är en jäkla fucking skit dag.Väntar på att pappa ska komma och renovera badrummet lite sen ska han köra mej till gymmet eftersom det regnar,och han kanske ska träna med mej idag :) Man betalar typ 100 :- så test tränar man en gång eftersom inte han har kort där.Men men uppdaterar senare.

XoXo♥






Outcast Youth - Genevieve (anorexia song)


jag fryser ihjäl

Jag sitter här och verkligen fryser ihjäl.Mina händer och fötter är as kalla och just nu vill jag bara ta ett varmt bad..Men varmvattnet är avstäng till kl 00:00 och sen renoverar pappa i badrummet så han ska lägga nytt kakelgolv där så badkaret är inte däääär,så jag kommer typ dö!Hehe nej men jag älskar att bara varmt när jag fryser.Får väll sätta på mej en massa mer kläder.



soffa

Vi håller på att renovera om hela lägenheten hemma och idag köppte mamma en ny soffa på Stalands nere i Täby C.Värsta jätte soffan hehe,men jag tror den kommer bli fin i vårat vardagsrum.Eller vad tror ni??!!



nice jackets from BikBok






regn

Tjenis Penis ;)

Sitter här och har ont i ryggen,magen,halsen och huvudet...INTE MIN DAG!Ska snart ut med hunden i det äckliga regnvädret.Måste plugga mkt idag och i helgen -.- Skönt att det snart är lov så man kan chilla lite.Under lovet ska jag även på mitt första möte på Unga vuxna,hoppas det går bra.Men men uppdaterar sen.

XoXo♥



A real man doesn't love a million girl's, he loves one girl in a million ways

DET ORDSPRÅKET BORDE ALLA KILLAR RÄTTA SIG EFTER!


fashion






home

Kom precis hem,har vart i skol-fan och sen i Täby C med älsklingen och shoppat lite.Slänger upp lite bilder på de sen.Nu ska jag bara chilla lite och mysa med hunden.

XoXo♥



natti natti

Tjulululu ;)

Sitter här lite små trött.Har vart med älsklingen hela kvällen.Det finns inget bättre än att sitta hemma och mysa med killen nu när det är så kallt och mörkt.Jag färgade även hans hår,som den frisör jag är ^^ Hehhe neeee men det är kul att fixa andras hår och sånt.Det har jag alltid tyckt.
Ska snart tvätta av sminket och bara lägga mej och chilla lite.Imorgon äre skola som gäller.
Puss puss och natti natti.♥






hair

Sitter och kollar på tv och sminkar mej.Ska snart träffa min älskling och handla.Sen ska vi mysa,hoppas jag!!!
Åhhh,jag vill göra nått nytt med mitt hår.

Typ nått sånt...åhhh skit snyggt hår!



yiihaaah

Waaaassuuppp??Im back!

Blev en cykelrunda med bra musik i öronen.Musik för det mkt roligare att röra på sig tycker jag.Och jag har så jäkla mkt bra musik i min ipod med ;) Nu ska jag duscha en snabbis och sen ringa älsklingen.

Pözz♥



sunny day

Tjenis penis ;)

Sitter och glor på tv lite.Det är faktiskt fint väder idag fast en det är lite kallt.Ska snart ut och cykla en runda eller springa,har inte bestämt mej en :P Uppdaterar lite senare.

XoXo♥






movie nigth

Tjenixen ;)

Sitter och sminkar mej just nu för att jag och älsklingen ska se på bio ikväll.Vi ska se The Last Airbender som hadde premiär igår.



inspiration,get the rock style


hehe

Tjenis penis ;)


Sitter här och har dööööö trist.Vist är det skönt att va ledig och inte behöva göra nått spec men jag börjar faktiskt tycka helgerna är jäkligt tråkiga...Gör typ samma sak varje helg. -.- Men men nu ska ja ialf fortsätta kolla på nån film som går på tv.

XoXo♥


Hehehehe snygg cam bild :P XD Har en rolig sak på min cam så man kan göra roliga bilder.





myskväll

Nu kommer snart älsklingen och det får bli en myskväll :) Vilket är så mysigt nu till hösten.
Uppdaterar inte nått nu under kvällen, kanske senare.

XoxO♥


frezzziing

Tjooo ;)

Sitter och fryser ihjäl samtidigt som jag tråkar ihjäl....kul fredag va??!!Ska ta ett varmt bad nu och sen städa lite i mitt rum.Och ikväll blire Idol. Uppdaterar sen!

XoXo♥


BTW,snygg outfit!


Primark Shoes, Primark Bag, Poundland Necklace, Poundland Skull Rings

Jag vill så gärna-Men jag vågar inte ...........

....................................


take that

Take That-s nya låt.Bandet har återförenats.Låten var helt okej faktiskt men den skulle inte vara lika bra utan Robbie Williams.



fredaaaagsssmyyyss

Hello ;)

Har precis vart ute och cyklat en runda och nu sitter jag och tittar på The Tyra Banks Show.
Idag är det fredag,yeeeeeh!Då blire Idol och fredagsmys med älsklingen.
Uppdaterar senare.

Bjussar på lite roliga cam bilder ;D







let me feel the sunshine

Baaaajs jag vill åka utomlans.Om det fins några platser lediga ska vi åka till Egypten efter nyår,Det fins ett hotel som heter The Grand Hotel och ligger i Sharm el Sheikh.Det hotellet vill vi åka till men det fins få platser så vi hoppas på att det inte blir uppbokat!!!Kolla va fint det är,som ett jäkla paradis.


 




grym cover


yellow

Tjenixsen ;)


Vaknade upp kallsvettig för typ 2 timmar sen,tog tempen och hadde 39,6 grader.... :S.Men nu mår jag mkt mkt bättre och känner mej inte spec varm.Nu ska jag mysa lite med vovven sen drar vi ut på en lång prommis.


tv,tv,tv,tv

Waaassuuuupp ;)

Sitter och kollar på plastikkirurgerna som går på kanal 4+.Annars gör jag inte så mkt just nu,har precis duschat.Ska snart ut me hunden och gå en långprommis ;) Men det gäller att ta på sig mkt kläder så jag inte fryser arslet av mej ^^ Imorgon är min lediga dag, jippiiiee!!Men då ska jag inte bara chilla utan måla min garderob och sätta ihop min nya möbler in dit.Och även gymma med min älskling på kvällen.Men nu ska ja kolla lite mer på tv.Hörs babes!




tack mammi

Fick ännu ett smycke ifrån Rock By Sweden av mamma ;) Har nästan allt från kollektionen nu. Så tack mamma!






thats not my name

Tjenis penis ;)

Har nyss vart ute med hunden, och det var rätt så kallt ute.Faan att det börjar bli så kallt och att det även börjar bli mörkt så tidigt,ME NO LIKE!Nu sitter jag ialf och väntar på mamma som ska komma ett tag.Så jag kommer vara lite social med henne och uppdatera lite senare.

XoXo ♣♥

PS,I MISS MY BOYFRIEND!


svar på tal

FRÅN:  http://cherrycheek.com/  "Hej, söt blogg! Fast kan du inte göra så att musiken kommer igång om man trycker på play istället? Många kryssar direkt bort en blogg som har musik som kommer igång automatiskt. bara ett litet tips, annars rolig blogg att läsa! :)"

SVAR:
Tack så mkt :) Jag vet inte hur man gör så att musiken inte startar av sig själv,men om du vet får du gärna dela med dej av det :) Men annars är det bara att trycka på stopp så fort man kommer in på bloggen så slipper man musiken, för jag vill inte ta bort den hehe ^^ Men när jag vet hur man gör de där du sa, så fixar jag det! ;D


jacket

Skulle så grymt gärna vilja ha den här skinnjackan från http://www.modekungen.se Har velat haft den nu i typ mer än 1 år.Men jag har tvekat varje gång,kan nog bero på att den kostar 899:- och sen får man lägga på frakt och sånt på det.Så det blir väll en tusenlapp eller nått, inte så jätte farligt men men får se.











homa again

Tjoo ;)

Har precis kommit hem efter ett träningpass med älsklingen :)
Nu ska jag titta lite på tv och sen duscha.Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra,går nog ut en promenix med hunden.Uppdaterar sen.

XoXo♥



min gamla header

Tänkte visa hur min gamla Header såg ut.Gorde den för läääänge sen i Photoshop.




hell yeeh

Tjabba ;)

Slutade 11 idag wooiippiidoo ;) Jag och älsklingen åkte och köppte en tröja till honom och jag köppte balsam och lite små saker.Sen drog vi till Max och käkade sallad.Nu sitter jag här och har skit tråkigt och pillar navelludd ^^ Hehe neee usch..men tråkigt har jag ialf.Uppdaterar lather.

XoXo♥

BTW,2 snygga armband från BikBok.se


STATESTIK

En liten fråga..VART KOM ALLA LÄSARE IFRÅN???MIN STATESTIK ÄR SKYHÖG IDAG.!!SÅ BERÄTTA GÄRNA HUR NI HITTAT HIT.http://klarastankar.blogg.se/images/2009/__1_067dc000067dbdac004e305ac12573be__39327467.gif

before i go

Sitter och kollar på lite program på burken just nu och snart ska älsklingen komma hit.Han fyller ju år idag så jag ska tända lite ljus och så har jag tänkt ;) BTW,läste en sjuk sak idag på nätet, att en kille hadde hängt sig själv live i sin cam på internet så att alla kunde se det.Det är fan sjukt hemsk asså,usch!Och stackars hans familj som kanske kommer fån tag på filmen, för den lär spridas.Och usch att han tog självmord, det är så sorligt :(
Men men nu ska jag fixa mej lite.

XOXO♥

BTW,
snygg outfit från http://lookbook.nu

Hm Leather Pants

tjulululu

Tjenis penis ;)

Kom hem för ett litet tag sen, vart i skolan och sen gymmat på idrotten.Dom andra spelade bandy och ja gymma med en massa svettiga killar som stank bajs typ haha ^^ Nu ska jag käka lite sallad sen ikväll ska jag vara med älsklingen som fyller år idag.



grattis älskling

♥♥♥♥♥♥Grattis på 19-års dagen älskling.♥♥♥♥♥♥








snyggingar från BikBok




yerk it out

Sitter och kollar på Pretty Wild,och käkar halstabletter.Har as ont i halsen...åhh hatar att bli förkyld.
Imorgon är det skola igen och jag är så INTE TAGGAD!Men men det är ett måste.Ska snart ut med Elsa i kylan.

XOXO♥



style by idaglida

Ännu en outfit jag satte ihop på H&M.SE. Hihi bara för att det är så kul.





just say yes

Tjenis penis ;)

kom precis hem.Har vart med älsklingen och handlat lite,blev lite hudkräm och lite annats sånt smått.Sen på vägen hem såg vi min mamma så vi hämtade upp henne, snälla som vi är ;D
Nu ska jag ut med Elsa en promenix, men man får ta på sig mkt för det e fan kallt ute.Eller det är inte ruggigt kallt men kallt ere.

XOXO♥


everlast <3


UPDATE

Sorry för ingen uppdatering igår, men jag orkade helt enkelt inte.Sprang en runda på morgonen och det gick sådär faktiskt, hadde ingen ork what so ever....!Sen målade jag mammas garderob.
På kvällen var jag med älsklingen och vi kollade på film och mysde.Jao det var väll typ det, o jag ska bättra mej med uppdatering men jag har ju ett riktig liv med och inte bara ett framför bloggen ;)
Ikväll ska ialf älsklingen sova här och under dagen ska vi åka ut och shoppa lite.Sitter här med världens jäkla lock för örat, HATAR DET!Aja..brbää

XOXO♥




kizz kizz bang bang

Åhh vad jag saknar min lilla älskling just nu.Vill bara ha varma kramar från min lilla pöjk ;)
Mamma har nästan precis gått och jag är faktiskt rätt så trött, fast inte så att jag vill sova utan bara utmattad lixsom.Nu ska jag titta på nya säsongen av Biggest Loser och skriva på mitt arbete som ska vara klart tills imorgon -.- kul...NOOT!



MISS U♥ Typ 2 år gammal bild på min älskling men så fin ändå :P



makeup inspiration


tierd

Tjenixen ;)

Älsklingen har precis dragit hem efter att kommit och hälsat på lite efter skolan :)
Idag har jag, mamma och pappa rensat i lägenheten och slängt saker på tippen.Så ja e slut efter att ha burit,slitit och sånt sen kl 8 imorse.Imorgon ska jag måla i garderoberna och göra lite fint där.Nu ska ja bara chilla lite och så uppdaterar jag sen.Vill egentligen dra ner till Centrum men jag tror fan inte jag pallar nu när det regnar och allt,BAJS jag vill ju shoppa lite.

XOXO♥




snabb update

Sitter och kollar på Biggest Loser och käkar päron ^^
Somnade i badkaret hehe, är ganska trött idag faktiskt.Imorgon är en ledig dag men ska endå upp kl 8 för att hjälpa pappa renovera -.- ORKA! Aja är man snäll så är man ;) Uppdaterar om ett tag.

pözz♥

chrismas

Åhh jag längtar efter att få sån där riktig julkännsla.Ja vill pynta granen ,baka peppisar,åka pulka,få julklappar och gå runt i stan och shoppa julklappar ^^ Myspys.
Några fina bilder från förra julen.





13.37 !ELIT

Tjoosaan ;)

Sitter och glor lite på burken just nu.Har precis vart ute med hunden och fryser typ ihjäl.
Det är as kallt ute och plåser som satan, OGILLA!Nu ska jag tvätta håret.

XOXO♥


 

bästa mascaran ever!

Asså Rimmel mascaran jag fick av mamma är verkligen as bra, om man kunde ha ett förhållande med den här mascaran skulle jag fan gifta mej med den XD Ögonfransarna blir jätte långa och tjocka,tänkte visa en bild men dock är bilden av jätte dåligt kvalite så man ser inte så bra men en får duga!



lookbook

4 snygga outfits från http://lookbook.nu/.



http://paniekscelencja.blogspot.com

Decate Marguerite Sauvage for Dk8 from http://www.decate.com/natural-pink-flamingo.html/, Yves Saint Laurent Leather Jacket from Vintage Store

Vagabond Tenerife Wedges, H&M Leather Pants, Hat from Lindex, Second Hand

Sparkle & Fade Leather Moto Jacket from UO, Urban 1972 Shredded Legs Leggings from www.urban1972.com


well hello

Tjena ;)

Sorry att jag inte uppdaterat nått idag, har vart hemma från skolan och haft ont i halsen och öronen och sånt.Har sovit jätte länge och sen var jag lite social och umgicks med mamma.Ska ut en sväng med hunden sen chilla lite.



BTW, miss my blond hair :(



deep blue sea

Tjenis penis ^^)


Har nästan precis smällt i mej lite fisk och målat naglarna medans fisken fick smälta i magen.
Målande med ett blått nagellack jag köppt på H&M.Kostade nästan ingenting och färgen var rätt så fin, så den va jag nöjd med ;) Dock kan jag tycka att vissa av H&M-s nagellack inte är så bra men den här gillade jag.



presenter från turkiet del2

♥ Manikyrset
♥ Svart väska
♥ svart/brun väska
♥ Spa-saker
♥ Ed Hardy Hood tröja












just another day

Tjo ;)

Sitter och tråkar.Var hemma från skolan idag för att jag har ont i huvudet och käken och örat,mkt på en och samma gång :( Idag var pappa här och renoverade i stora toan,han spräckte sin knoge när han höll på och jobbade..as äckligt vare och mkt blod, men men det är sånt som kan hända mohahaha.Har vart ute på en premenix med hunden och funderar på om jag ska tvätta idag eller imorgon för tvätta behöver jag ialf.
Fan va tråkigt det är att det verkligen inte finns nått att göra...aja ska snart kolla på Tyra Banks Show,det är ialf nått ;)



Peace and löve♥ Haha fan va töntigt det lät men aja.

fun cam

En rolig cambild på mej och min lilla voffsing ;) Mitt huvud ser ut som en ballong mendet är för att jag har en rolig effekt på camen.




sexy curves

Tjulululu ;)

Har precis kollat klart på The City.Har vart med älsklingen och David,vi åkte en liten tur och sen stannade vi på drive in loppis på Galoppen ^^ Haha var typ bara gamlingar där, sen drog vi till Max.

BTW,Måste tips om en av mascarorna jag fick idag. Rimmel London Sexy Curves Mascara.Den är läskigt bra.
Den gav fylliga och långa ögonfransar på bara några drag.Borsten är taggig om ser ut som typ 3 små bullar på haha.Inte så bra förklaring men men.As bra är den ialf ;)





presenter från turkiet del 1

Fick sjuuuukt mkt saker av mamma.Får visa allt i delar,så ja slänger upp dom lite saker nu sen senare med.

♥ 5 Armband
♥ Callus and Hair remover
♥ 2 Rimmel Mascaror och trippelögonskugga från Gosh
♥ 2 T-shirts från Ed Hardy
♥ Hoodtröja från Ed Hardy

















white

Godmorgon ;)

Väntar på att mamma ska komma hem med det hon köppt i Turkiet till mej.Igår var en jätte mysig kväll, jag och älsklingen var i Kista och åt och sen gick vi runt där lite och kollade och älsklingen köppte en jätte snygg jacka.
Sen åkte vi hem till mej och kollade på Kvarteret skatan ^^ Hahah det är så jäkla roligt verkligen.
Men men nu ska jag borsta tänderna.Och bleka med en blekningspenna jag köppt ;)

Checka så vita och fina tänderna blir!



Puss♥

snabbis

Hellow ;)

En snabb update,Sitter och sminkar mej och ska snart fixa håret.Jag och älsklingen ska ut och äta.Det är bra för då kan jag träna på att äta ute :) Ska även bli mysigt eftersom jag får vara med min pöjk.Sen ska vi nog hem till mej och kolla på film och mysa.Blir kanske inte så mkt uppdatering idag.Inatt kommer mamma och brorsan hem från Turkiet och hon har shoppas jätte mkt till mej som jag kan visa imorgon.

XOXO♥

fuck ideal....and FU äts


3 år med min älskling

3 år med dej idag.Älskar dej jätte mycket och du betyder mest.Vet inte vad jag skulle göra utan dej, och jag hoppas att jag aldrig behöver ta reda på det.










shyrrans

Min lilla pöjk har en sida på Garaget där han lagt ut sin bil, skulle vara bussigt om ni klickar på länken nedan så att han får fler besökare.För ju mer besökare han får desto längre upp på "hetast just nu" listan kommer han.
So make his day och klicka ;)♥ Det går även att klicka på bilden för att komma till sidan.

http://www.garaget.org/-PonKen-







well hello there

Kom nästan precis hem, har vart med älsklingen lite.Ska ut med hunden och sen kanske slagga lite för jag känner mej lite smått trött.Ikväll blir det en myskväll hemma med killen ;)


Btw, snygg outfit från http://lookbook.nu/

Union Jack Tee from Nastygal, Rosary Beads, Jeffery Campbell Wedges from Nastygal


bajs

Jag är så avis på folk som blir lätt bruna, jag blir brun men bara "mellan" brun, spelar ingen roll hur mkt jag solar eller hur länge blir bara en vissa färg sen blir jag inte brunare.Så jag använder brun utan sol, men jag önska att jag slapp.Jag solar solarium varje vecka 1-2 gr men blir endå bara samma färg.

Kolla den här bilden, där har jag brun utan sol vilker har gort mej så brun, men jag skulle vilja bli så brun utan Bus.



update and new stuff

Halloj ;)

Kom hem för ca 20 min sen.Har bara rättskunskap idag och vi fick tillbaka våra prov.Yeeh trodde jag skulle få ett fett IG så fick jag 3 poäng från VG :), så det kändes ju najs.Nu ska jag inte göra så mkt faktiskt, men ja tänkte slänga upp bilder på 2 nya koftor jag köppte igår från GinaTricot.





RSS 2.0