Gratisbio.se

EXTENSIONS

Har man inte så långt/tjockt eget hår kan man ju kombinera med några extensions.Finns ju i alla färger och många olika längder. Jag använder clips-ons från TAJMAHAL som ligger på Drottning-gatan i Stockholm. Det fins många olika sätt att sätta in löshåret men Clips-ons tycker ja helt klart e bäst för att de är billigast och du kan själv välja när du vill ha dom i håret. Man syr fast Clips-ons (som ser ut som små hårspännen) längst kanterna på sina extensions. Man kan även beställa olika extensions på internet men ja tycker TAJMAHAL e SKIT BRA ;)




När du skall tvätta dina extensions

Använd inte kam eller vanlig borste. Använd en mjuk svinborste. Tvätta håret så lite som möjligt. När du tvättar det undvik att tvätta i cirkelrörelser, krama enbart in ett fuktgivande shampoo i håret och andvänd RIKLIGT med balsam. Låt balsamet sitta i håret ca 5-15 minuter. Kamma gärna ut håret under tiden balsamet sitter i. Skölj håret med ljummet vatten. Försök att borsta ut håret med en gles borste innan det torkar för att reda ut ev knutar el tovor. Var försiktig med håret när det är blött, det trasslar sig lättare då.


Daglig vård av dina extensions

Var noga med att dagligen reda ut håret se till att ditt eget hår inte snurrar sig runt löshåret och bildar tovor. Använd MYCKET glans/olje- och fuktgivande vårdprodukter så som glansspay, serum eller olja, speciellt i topparna. Undik att andvända gelé och spray. Undvik alla produkter på fästena.
Plattång och locktång går att använda (ej på blött hår). Använd med måtta. Undvik hög värme på vaxet,det kan smälta. Det går bra att torka håret med hårtork då och då men låt det helst självtorka. Undik hög värme på fästena. Färgning / permanent rekommenderas inte. Var noga med att borsta håret fint.


Glöm inte att tänka på

Det finns många produkter för hårskötsel i handeln, men använd inte vilka produkter som helst på löshåret. Om du vill prova någon produkt på löshåret bör du först testa enbart på en slinga, för att undvika att hela håret blir förstört. Generellt gäller det att undvika kladdiga produkter såsom vax, hårpomada och gelé som torkar in i håret samt alkoholbaserade styling produkter




PUSS PÅ ÖRAT ;)


Kommentarer
Postat av: Josefin

tack så mycket. hoppas arbetet blir bra bara ! Håll tummarna för mig :-)

2010-01-13 @ 22:09:56
URL: http://stendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0